Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Over- / senioringeniør innen AV-drift - Det humanistiske fakultet

Søknadsfrist: 14.02.2021

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Det humanistiske fakultetet (HF) ved Universitetet i Oslo er Norges største humanioramiljø og et av de beste humanistiske fakultetene i Norden.

Fakultetet har om lag 6000 studenter og tilbyr 14 bachelorprogram, 22 masterprogram, 18 årsenheter og nær 70 fag innenfor områdene språk, kultur, historie, medier, litteratur og idéfag. På Det humanistiske fakultet jobber i overkant av 700 ansatte på syv institutter, to sentre og en fakultetsadministrasjon. HF er vertsfakultet for den nye tverrfakultære satsingen UiO: Norden, og har også to sentre for fremragende forskning (SFF).

Om stillingen

Det humanistiske fakultet søker en utadvendt, strukturert og ryddig person som ønsker å jobbe med drift, rådgivning og brukerstøtte innen IT og AV. Det humanistiske fakultet vil i 2021 bygge opp et kompetansemiljø innen digital og hybrid undervisning. Satsingen HF:Studio vil tilrettelegge for at våre undervisere kan utvikle undervisningsopplegg med høy kvalitet ved bruk av IKT, og utveksle erfaringer og innovative løsninger med kolleger. Den som ansettes vil være tilknyttet fakultetets IT-seksjon. Du vil samarbeide tett med UiOs sentrale kompetansemiljøer innen AV og IT og være ansvarlig for problemfri undervisningsgjennomføring ved å bidra med god brukerstøtte og å sørge for stabil og forutsigbar drift av AV- og IT-systemene i fakultetets omtrent 50 undervisningsrom. IT-organisasjonen ved UiO er i endring og den som tilsettes må påregne justeringer som følge av dette.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

  • Forvalte, drifte og videreutvikle utstyr og systemer i undervisningsrom og laboratorier. Den teknologiske utviklingen går raskt, og stillingen krever at du raskt og selvstendig setter deg inn i ny teknologi og nye systemer.
  • Ansvar for forvaltning og drift av utstyr og funksjoner i HF-studio – vårt digitale studio/laboratorium for innholdsproduksjon, og kraftsenter innen utforsking og implementering av undervisningsformer, læringsprosesser og -teknologier.
  • AV- og IT-støtte og -rådgivning i forbindelse med anskaffelser, metodeutvikling, forberedelser og gjennomføring av forskningsaktiviteter kan også være aktuelt.
  • Standardisering og optimalisering av drift og arbeidsprosesser på tvers av laboratorier og undervisningsrom.
  • Oppgaver i forbindelse med forberedelser til og gjennomføring av digitale og hybride disputaser

HF er et stort fakultet. God organisasjonsforståelse og god planlegging vil være avgjørende for om du lykkes i rollen. Stillingen innebærer at du arbeider både selvstendig og sammen med de øvrige AV- og IT-ansatte ved HF og på UiO.

Oppgaver og ansvar tilknyttet stillingen vil justeres i samsvar med virksomhetens behov. For ansettelse i stilling som senioringeniør vil det bli stilt større krav til selvstendighet og kompetanse.

Kvalifikasjonskrav

  • Relevant utdanning på bachelornivå innen medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi eller relevante tilliggende fagfelt som IT, mediefag, musikkvitenskap og pedagogikk og e-læring. Det kan være en fordel med utdanning på mastergradsnivå. Særlig relevant erfaring eller teknisk utdanning kan kompensere for utdanningskravet
  • Kunnskaper om og erfaring med GDPR og personvern
  • Erfaring med drift og brukerstøtte på sammensatte teknologiske systemer og AV-utstyr
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på engelsk og norsk

Personlige egenskaper

  • Du er god til å prioritere og styre egen arbeidstid
  • Du er analytisk, arbeider strukturert og finner gode løsninger innenfor rammene som gjelder
  • IT/AV-feltet er i stor endring på UiO. Vi søker en som forstår virksomhetens behov og raskt setter seg inn i nye metoder, verktøy og teknologier.
  • Du har gode samarbeidsevner og liker å jobbe i team og nettverk.
  • Du har god rolleforståelse og er serviceinnstilt

Personlig egnethet kommer til å være avgjørende. Mulighet for rask tiltredelse vil telle positivt. Stillingen er ledig omgående.

Vi tilbyr

  • Lønn som overingeniør/senioringeniør, kode 1087/1181 fastsettes etter individuell vurdering innenfor et spenn mellom kr 526 000 og kr 643 000, avhengig av kompetanse
  • Et hyggelig og stimulerende arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
  • Trening i arbeidstiden
  • God pensjonsordning og gunstig lån i Statens Pensjonskasse
  • Overingeniør/senioringeniør: Vi søker i utgangspunktet etter en overingeniør. Ved eventuell tilsetting i stilling som senioringeniør vil det bli stilt større krav til selvstendighet og kompetanse.

Søknaden skal inneholde

  • Søknadsbrev
  • CV
  • Vitnemål fra høyere utdanning

Søknad med vedlegg må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Forventet oppstart: så snart som mulig

Andre opplysninger

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

I tillegg ønsker UiO at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Som IA-bedrift vil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Kontaktinformasjon

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS