Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Laboratorieingeniør (Institutt for medisinske basalfag)

Søknadsfrist 24.02.2019

Om stillingen

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Institutt for medisinske basalfag arbeider for å øke basalmedisinsk kunnskap slik at vi kan forstå normale prosesser, gi innsikt i mekanismer som forårsaker sykdom, og fremme god helse. Instituttet er ansvarlig for basalfagene i profesjonsutdanningen i medisin og for masterutdanningen i klinisk ernæring, og har i overkant av 300 ansatte i vitenskapelige, tekniske og administrative stillinger.

Flere stillinger fra Universitetet i Oslo

Institutt for medisinske basalfag har ledig fast 100% stilling som laboratorieingeniør (avdelingsingeniør SKO 1085) ved Avdeling for ernæringsvitenskap. Eksternt finansiert.

Arbeidsoppgavene for laboratorieingeniøren er p.t. knyttet til Seksjon for molekylær ernæring som ledes av professor Bjørn Steen Skålhegg.

Arbeidsoppgaver

Stillingen er primært knyttet til drift av våtromslaboratorium som brukes av forskere innenfor Avdeling for ernæringsvitenskap. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være å bistå i forskningsarbeid i laboratoriet og i forsøksdyravdelingen. I tillegg vil den som ansettes få ansvar for å tilrettelegge og undervise ved laboratoriekurs for studenter som utdannes i klinisk ernæring.

Kvalifikasjonskrav

  • Det kreves utdanning fra universitet eller høgskole tilsvarende bachelornivå innen medisin, molekylærbiologi, cellebiologi, biokjemi eller tilsvarende
  • Relevant realkompetanse kan erstatte utdanningskravet, såfremt kandidaten konkret kan dokumentere evnen til å mestre oppgaver på aktuelt nivå
  • Erfaring med arbeid med forsøksdyr. Godkjent kurs i forsøksdyrlære vektlegges
  • Erfaring med varebestilling og HMS-arbeid
  • Erfaring som laboratorieingeniør vektlegges
  • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk vil bli vektlagt

Det er en fordel at søkeren behersker ulike laboratorietekniske metoder, inkludert:

Molekylærbiologiske metoder innen protein, DNA og RNA arbeid. Immuniologiske og biokjemiske metoder. God erfaring med isolering av primærceller og celledyrking. Erfaring med mus og/eller rotte som modellsystem, herunder avlsarbeid og genotyping, og diett-intervensjon.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som evner å arbeide selvstendig, strukturert og effektivt, som er serviceinnstilt, og er interessert i å gi opplæring. Du har evnen til å samarbeide med mange og ulike mennesketyper i et internasjonalt miljø. Du tar HMS på alvor. Motivasjon for stillingens oppgaver og personlig egnethet blir lagt stor vekt på.

Vi tilbyr

  • Et hyggelig og interessant arbeidsmiljø i et ledende forskningsmiljø
  • Stillingen lønnes innenfor lønnsspenn 449 400 – 497 000,- avh. av kompetanse og ansiennitet
  • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
  • Trening i arbeidstiden
  • God pensjonsordning og gunstig lån i Statens Pensjonskasse

Søknaden skal inneholde

  • Søknadsbrev
  • CV
  • Vitnemål, attester, liste med 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer)

Søknad (evt. med vedlegg) må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

I tillegg ønsker UiO at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Som IA-bedrift vil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Kontaktinformasjon

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS