LEDIG STILLING VED NGU

Driftstekniker / ingeniør - Nærings- og fiskeridepartementet

Søknadsfrist: 30.05.2021

Norges geologiske undersøkelse (NGU) er en etat under Nærings- og fiskeridepartementet, og landets sentrale institusjon for å samle, bearbeide og formidle kunnskap om berggrunn, mineralressurser, løsmasser og grunnvann på fastlands-Norge og øvre lag av den norske kontinentalsokkelen. Vår virksomhetsvisjon er «Geologi for samfunnet – kunnskap for framtida». NGU har ca. 200 ansatte fra 27 nasjoner. Nærmere informasjon om NGUs organisasjon og arbeidsoppgaver finnes på www.ngu.no.

God og effektiv drift av NGU er viktig for å kunne lykkes med våre oppgaver. Vi søker derfor en ny medarbeider med kompetanse innen teknisk drift som motiveres av varierte oppgaver på tvers av organisasjonen.

Ved NGU vil du være ansvarlig for vedlikehold av tekniske maskiner og utstyr og bistå med god drift på laboratorier, alle NGUs anlegg, og på Nasjonalt Borkjerne- og Prøvesenter som NGU har på Løkken i Meldal kommune.

Laboratoriene disponerer en moderne instrumentpark til prøvebearbeiding, testing og analyser som krever regelmessig vedlikehold. En stor andel av stillingen vil være på laboratoriene. Du vil jobbe med vedlikehold, feilsøking og rehabilitering, og i tillegg følge opp på utstyr til prøvetaking i felt, installasjon av nytt utstyr, arbeid på NGUs verksteder, samt på NGUs Nasjonale Borkjerne- og Prøvesenter på Løkken.

Oppgavene gjennomføres i samarbeid med de ulike seksjonene i NGU, og sammen med andre medarbeidere tilknyttet de aktuelle aktivitetene.

Oppgaver og ansvarsområder:

 • Holde kontakt med brukere og leverandørene av utstyr, forbruksvarer, tjenester.
 • Bidra til nødvendige anskaffelser.
 • Bidra med regelmessig oppdatering av arbeidsinstrukser, inkl. HMS-instrukser.
 • Produksjon av diverse deler innen maskinering, trevarer, plast m.m.
 • Bidra til reparasjon, vedlikehold og oppgradering av instrumentering og elektronikk.

Ønsket kompetanse og erfaring:

 • Tverrfaglig kompetanse innen teknisk arbeid.
 • Bakgrunn eller erfaring innen en eller flere avfølgende fagområder: maskinteknikk, trevare, elektronikk og instrumentering.
 • Erfaring med laboratorieutstyr, HMS eller fjellboreutstyr er en fordel.
 • Førerkort klasse B.

Aktivitetene foregår i all hovedsak i NGUs lokaler på Lade i Trondheim, samt på Løkken i Meldal kommune. Det forventes noe reising til Løkken. Stilling krever arbeid med truck. Eventuelle kandidater uten godkjent truckførerbevis blir tilbudt sertifisering. Gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig forventes.

Du lykkes i rollen fordi du er serviceinnstilt og løsningsorientert. Du er flink til å jobbe selvstendig og deler kunnskap og ideer med dine kolleger.

Endring i arbeidsoppgavene vil kunne oppstå over tid. NGU har rutiner for opplæring og kompetanseutvikling.

NGU er opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø preget av mangfold og inkludering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte til å søke – uavhengig av for eksempel alder, kjønn, nasjonal eller etnisk bakgrunn, funksjonsevne, eller hull i CV. Stillingen lønnes etter Statens Hovedtariffavtale og i henhold til kvalifikasjoner. Fra lønna trekkes 2 % til god pensjonsordning i Statens pensjonskasse. Vi kan tilby et godt og inkluderende arbeidsmiljø med spennende faglige utfordringer og god mulighet for faglig utvikling.

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakt:

 • Ana Banica, seksjonsleder for laboratorier på telefon 992 15 282 og e-post [email protected], eller
 • Per Gunnar Ørndahl, seksjonsleder for organisasjon og økonomi på telefon 414 11 896 og e-post [email protected]

Det vil bli utarbeidet offentlig søkerliste. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du opplyse om og begrunne dette i søknaden.

Webcruiter-ID: 4389921942

Søk på stillingen

Kontaktinformasjon:

Powered by Labrador CMS