Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Overingeniør i nevrovitenskap

Søknadsfrist 28.11.2018

Om stillingen

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Det medisinske fakultet er landets største medisinske fakultet, og driver fremtidsrettet utdanning, forskning og formidling til pasientens og samfunnets beste.


Institutt for medisinske basalfag (IMB) består av avdelinger og enheter som driver forskning og undervisning i medisinske basalfag. Instituttet har ca. 350 ansatte i vitenskapelige, tekniske og administrative stillinger.


For mer informasjon om instituttet: http://www.med.uio.no/imb/

Flere stillinger fra Universitetet i Oslo

Institutt for medisinske basalfag har ledig 50% fast stilling som overingeniør ved Avdeling for molekylærmedisin. Det kan i tillegg være mulighet for midlertidig ansettelse i delstilling slik at full stilling oppnås. Arbeidsoppgavene for overingeniøren er p.t. knyttet til forskning innenfor nevrovitenskap i professor Erlend A. Nagelhus’ forskningsgruppe.

Arbeidsoppgaver

Stillingen er knyttet til drift av et moderne forskningslaboratorium som i hovedsak benytter avansert lasermikroskopi og elektrofysiologiske registreringer på forsøksdyr. Arbeidsoppgavene inkluderer prosedyrer på forsøksdyr (anestesi og monitorering av respirasjon/sirkulasjon, radiotracerinjeksjoner i hjerne), preparering av akutte hjerneskiver, immunfarging av hjernesnitt, konfokalmikroskopi, Western blot og molekylært arbeid, avhengig av gruppens løpende behov. Den som tilsettes må ha erfaring med relevante metoder og kunne administrere forsøksdyrkolonien, vedlikeholde gruppens arkiver på reagenser og kjemikalier, ivareta HMS og bestille og motta varer. Det vil også være aktuelt å delta i undervisningen på seksjonens fysiologikurs.

Kvalifikasjonskrav

Relevant utdanning fra universitet eller høyskole, helst mastergrad, minimum tilsvarende bachelornivå. Det legges vekt på spesielle krav, utdanning og erfaring tilpasset stillingens funksjoner. Relevant realkompetanse kan erstatte utdanningskravet såfremt kandidaten konkret kan dokumentere evne til å mestre oppgaver innenfor de aktuelle arbeidsområdene. Tidligere erfaring med de nevnte oppgaver blir vektlagt. Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk vil bli vektlagt.

Personlige egenskaper

Det søkes etter en person med gode samarbeidsevner som samtidig kan arbeide selvstendig. Den som ansettes må være pålitelig, strukturert og effektiv. Omgjengelighet og entusiasme blir verdsatt.

Motivasjon for stillingens oppgaver og personlig egnethet blir lagt stor vekt på.

Vi tilbyr

  • Et hyggelig og utfordrende arbeidsmiljø i en ledende forskningsgruppe.
  • Lønn som overingeniør stillingskode SKO 1087 fastsettes etter individuell vurdering innenfor et spenn mellom (kr 497 000 – kr 544 400)
  • God pensjonsordning i Statens Pensjonskasse.
  • Stilling i en IA-virksomhet.
  • Gode velferdsordninger

Søknaden skal inneholde

  • søknadsbrev
  • CV
  • Evt. vitnemål, attester, liste med 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer)

Søknad (evt. med vedlegg) må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Vi gjør oppmerksom på at det forekommer allergener på arbeidsplassen, og det vil gjennomføres en målrettet helseundersøkelse før oppstart.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

I tillegg ønsker UiO at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Som IA-bedrift vil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Kontaktinformasjon

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS