Stilling:

Rådgiver innen media / dokumentasjon (Drivkraft i nord)

Søknadsfrist 05.03.2019

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.

Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.


Result er en avdeling ved Universitetsbiblioteket (UB) som arbeider med å styrke undervisnings- og læringskvaliteten ved UiT Norges arktiske universitet. Avdelingen er delt inn i en faggruppe for universitetspedagogikk og en faggruppe for IKT og læring. Den universitetspedagogiske faggruppen har ansvar for å utvikle den universitetspedagogiske kompetansen til ansatte ved UiT. Faggruppen for IKT og læring arbeider med utvikling, utprøving, produksjon og implementering av IKT-baserte læringsverktøy og læringsressurser ved UiT.

Result har en viktig rolle i UiT sitt strategiske og operative arbeid med forbedring av undervisning og læring. Dette inkluderer arbeid med kartlegging, initiering og evaluering av diverse tiltak ved UiT som har som formål å styrke utdanningsaktivitetene ved institusjonen. For mer informasjon om organisasjonen, se: uit.no/ub

Om stillingen

Ved UiT Norges arktiske universitet, Ressurssenter for undervisning, læring og teknologi er det ledig en fast stilling som rådgiver innen området media/dokumentasjon

Result har for tiden 17 ansatte fordelt på faglige, tekniske og administrative stillinger.

Den utlyste stillingen vil primært tilknyttes Result sin faggruppe for IKT og læring, men avdelingen kan styre ressursene som tillegges stillingen ut fra til enhver tid løpende behov som UiT og avdelingen står overfor. Universitetssektoren og UiT er i stadig endring. Stillingens tilhørighet og innplassering ved UiT kan derfor gjennomgå endringer. Arbeidssted er studiested Tromsø, men arbeid på UiT sine andre studiesteder må påregnes.

Du får jobbe med

En sentral arbeidsoppgave vil være utvikling og produksjon av video for dokumentasjons-, undervisnings- og formidlingsformål. Det ligger i dette arbeidet et sterkt fokus på å bidra til å styrke senterets kompetanse innen bruk av video som medium for undervisning og læring. Utvikling av script/manus for produksjoner vil inngå som del av dette arbeidet, samt redigering og postproduksjon. Stillingen omhandler videre opplæring og veiledning av undervisere som ønsker å bruke video som arbeidsform i undervisning og formidling. Det forventes at man kan utføre oppgaver både selvstendig og i samarbeid med kolleger. Stillingsinnehaver vil ha veilednings- og oppfølgingsansvar for prosjekter initiert av UiT sine øvrige fagmiljøer for å bidra til å styrke fagmiljøenes egen didaktisk-teknologiske kompetanse. Det forventes at stillingsinnehaver tar initiativ til egne utviklingsarbeid innen undervisning og læring som kan komme eget fagmiljø og UiT til gode.

Kvalifikasjoner

Vi søker primært etter en person som har utdanning minst på mastergradsnivå innen filmproduksjon, og som kan dokumentere filmproduksjon som teknisk-, komposisjons- og formidlingsmessig holder høy kvalitet. Selvstendighet, kreativitet og evne til planlegging og gjennomføring vil bli vektlagt, samt gode samarbeidsevner og formidlingsevner. Det vil også bli lagt vekt på om søker behersker ett eller flere av de mest brukte videoredigeringsverktøy, som Adobe Premier, og Sonic Foundry Mediasite for distribusjon av video. Det er også en fordel om søker har en forståelse av hvordan andre digitale læringsressurser og verktøy kan anvendes i undervisnings- og læringsøyemed i høyere utdanning.

  • Søkeren må beherske et skandinavisk språk flytende, både skriftlig og muntlig
  • Søkeren må også beherske engelsk både skriftlig og muntlig
  • Personlig egnethet tillegges stor betydning i stillingen

Vi tilbyr

  • et spennende og kreativt arbeidsmiljø i et fagfelt i vekst
  • gode muligheter for støtte til egen kompetanseutvikling
  • gode velferdsordninger
  • gode pensjons-, forsikrings-, og låneordninger i Statens pensjonskasse

Slik søker du

  • Søknad sendes elektronisk på søknadsskjema på denne siden og skal inneholde:
  • søknadsbrev
  • elektronisk utfylt CV (fullstendig oversikt over utdanning og praksis)
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon
  • vitnemål og attester

Lønns- og arbeidsvilkår

Lønn etter statens regulativ 1434 rådgiver.

Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse. Tilsettingen skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn

Arbeidsområde og organisering kan endres, og andre oppgaver innenfor avdelingens arbeidsfelt kan etter behov legges til stillingen.

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

eller

Generell informasjon

Ved Universitetet i Tromsø legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger håndteres i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS