Ledig stilling på Høyskolen Kristiania

Høyskolelektor i pedagogikk

Søknadsfrist: 01.10.2019

School of Health Sciences ved Høyskolen Kristiania tilbyr bachelorgrader og årsenheter innenfor helsefag, psykologi, pedagogikk og spesialpedagogikk. Flere av studiene tilbys også som nettstudier i samarbeid med avdeling for nettstudier ved høyskolen. Studietilbud innen pedagogikk omfatter en årsenhet i pedagogikk samt en bachelor i pedagogikk som tilbys som nettstudier. Antall studenter vokser kontinuerlig og vi er derfor på utkikk etter en ny kollega som brenner både for faget og for undervisning, i 100 % stilling som høyskolelektor.

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania har et spennende utdanningstilbud innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, innovasjon, teknologi, forebyggende helsefag og en rekke kreative fag fordelt på campuser i Oslo og Bergen Vi har i tillegg nettstudier og er en akkreditert høyskole med solid økonomi. Alt overskudd i stiftelsen går tilbake til høyskolen, og blir investert til det beste for studentene. Høyskolen Kristiania er en stiftelse med 10 000 studenter og 500 ansatte. Vi har hatt en formidabel vekst de senere årene, men vi skal videre. Ambisjonen er å bli Norges første arbeidslivsuniversitet, og vi håper du har lyst til å være med på denne reisen.

Følgende kompetanse vektlegges:

Søkere må ha fullført en mastergrad i pedagogikk eller tilsvarende, og ha et stort faglig engasjement. Egenskaper som selvstendighet, evne til å motivere og inspirere, gode samarbeids- og formidlingsevner, samt variert og relevant erfaring vil bli vektlagt. Det er viktig med en interesse for digitale verktøy, nettbaserte- og studentaktive undervisningsformer og student veiledning. Det er en fordel med undervisningserfaring og spesielt erfaring fra veiledning av nettsudenter. Faglige bredde, pedagogiske kvalifikasjoner og personlig egnethet vil bli tatt hensyn til.

Søkere som ved tilsetting ikke har praktisk-pedagogisk utdanning må forplikte seg til å gjennomføre høyskolens program for pedagogisk basiskompetanse (15 studiepoeng) innen to år.School of Health Sciences stiller høye krav til den enkelte og tilbyr en spennende arbeidsplass med gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Arbeidsoppgaver

Den tilsatte kandidaten vil være med på å videreutvikle bachelor og årsenhenten i pedagogikk, og vil ta del i utviklingen av nye og fleksible etter- og videreutdanningstilbud. Andre hovedoppgaver vil være undervisning, veiledning og sensureringsarbeid. Den som tilsettes vil delta i det alminnelige faglige og faglig-administrative arbeidet ved høyskolen, og oppfordres til videre faglig fordypning.

Hva vi tilbyr

  • En spennende jobb ved en høyskole i stor utvikling
  • Trivelig arbeidsmiljø og gode kolleger
  • Arbeidsplass midt i sentrum av Oslo
  • Gode muligheter for faglig utvikling
  • Bedriftsidrettslag og eget treningsstudio
  • Lønn etter avtale

Vi oppfordrer søkerne til å sende søknad og nødvendige opplysninger om utdanning og praksis elektronisk:

  • CV med fullstendige opplysninger om utdanning, praksis og annen faglig virksomhet
  • Liste over vitenskapelige arbeider og/eller utviklingsprosjekt
  • Kopier av vitnemål og attester

Undervisningen på Høyskolen Kristiania forutsetter at den som ansettes snakker et skandinavisk språk, og kan undervise på engelsk.

Kontaktinformasjon til kontaktperson:

  • Studieprogramleder Leila Ferguson tel: 938 65 549
  • Pro-dekan for utdanning Hilde Skjerve tel: 922 11 819

Søknadsfrist: 1. oktober 2019

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Søk på stillingen

Nettside: www.kristiania.no

Powered by Labrador CMS