Ledig stilling på Høyskolen Kristiania

Høyskolelektor i juss

Søknadsfrist: 03.10.2019

School of Health Sciences ved Høyskolen Kristiania tilbyr bachelorgrader og årsenheter innenfor helsefag, psykologi, pedagogikk og spesialpedagogikk. Flere av studiene tilbys også som nettstudier i samarbeid med avdeling for nettstudier ved høyskolen. I tillegg har School of Health Science ansvar for den juridiske undervisningen ved Høyskolen Kristiania. Antall studenter vokser kontinuerlig og vi er derfor på utkikk etter en høyskolelektor i en 50 % stilling.

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania har et spennende utdanningstilbud innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, innovasjon, teknologi, forebyggende helsefag og en rekke kreative fag – fordelt på campuser i Oslo, Bergen og Trondheim. Vi har i tillegg nettstudier og er en akkreditert høyskole med solid økonomi. Alt overskudd i stiftelsen går tilbake til høyskolen, og blir investert til det beste for studentene. Høyskolen Kristiania er en stiftelse med 10 000 studenter og 500 ansatte. Vi har hatt en formidabel vekst de senere årene, men vi skal videre. Ambisjonen er å bli Norges første arbeidslivsuniversitet, og vi håper du har lyst til å være med på denne reisen.

Som faglig ansatt vil de sentrale arbeidsoppgavene være knyttet til undervisning, forskning og formidling innen juridiske emner både på bachelor og masternivå. Arbeidsoppgavene kan være tilknyttet både stedlige og nettbaserte studier. Du vil også være delaktig i å utvikle høyskolens juridiske fagportefølje samt løse faglige og administrative arbeidsoppgaver tilknyttet fagområdet.

Følgende kompetanse vektlegges:

Stillingen vil knyttes til to fagområder. Vi søker etter en høyskolelektor innen juss og rettsosiologi med følgende kompetanseprofil:

  • Master i rettsvitenskap/master i rettssosiologi eller tilsvarende
  • God kompetanse om personvern/GDPR
  • God kompetanse i folkehelse og idrettsjuss
  • God kompetanse i rettsosiologi
  • Undervisningserfaring fra sektor
  • Erfaring med nettbasert undervisning
  • Erfaring til kvalitetsarbeid og fagutvikling.

For stillingen legges det stor vekt på formidlingsevne og personlig egnethet.

For tilsetting som høyskolelektor kreves høyere grads eksamen ved universitet, høyskole eller tilsvarende, relevante forskningskvalifikasjoner utover mastergrads- eller hovedfagsnivå og/eller relevant yrkespraksis. I tillegg dokumentert relevant praktisk-pedagogisk kompetanse på grunnlag av utdanning eller undervisning og veiledning.

Søkere som ved tilsetting ikke har praktisk-pedagogisk utdanning må forplikte seg til å gjennomføre høyskolens program for pedagogisk basiskompetanse (15 studiepoeng) innen to år.

Dersom det ikke melder seg søkere som er kvalifisert for fast tilsetting som høyskolelektor, kan en søker bli tilsatt for en midlertidig periode på inntil tre år dersom det sakkyndige utvalget finner at vedkommende har forutsetninger for å skaffe seg de nødvendige kvalifikasjonene innen den tid. Ny sakkyndig vurdering vil bli gjennomført innen utløpet av denne perioden. Det vil kunne gjennomføres kommisjonsvurdering på aktuelle kandidater.

School of Health Sciences stiller høye krav til den enkelte og tilbyr en spennende arbeidsplass med gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Arbeidsoppgaver

Den som ansettes må kunne ha evne til å eksponere seg selv og faget sitt i forskningsmiljøer, auditorier, medier og som foredragsholder. En viktig del av arbeidsoppgavene vil være undervisning, veiledning og eksamensarbeid.

Hva vi tilbyr

  • En spennende jobb ved en høyskole i stor utvikling
  • Trivelig arbeidsmiljø og gode kolleger
  • Arbeidsplass midt i sentrum av Oslo
  • Gode muligheter for faglig utvikling
  • Bedriftsidrettslag og eget treningsstudio
  • Lønn etter avtale

Vi oppfordrer søkerne til å sende søknad og nødvendige opplysninger om utdanning og praksis elektronisk:

  • CV med fullstendige opplysninger om utdanning, praksis og annen faglig virksomhet
  • Liste over vitenskapelige arbeider og/eller utviklingsprosjekt
  • Kopier av vitnemål og attester

Undervisningen på Høyskolen Kristiania forutsetter at den som ansettes snakker et skandinavisk språk, og kan undervise på engelsk.

Kontaktinformasjon til kontaktperson

  • Kjell Over Ernes, Førstelektor juss og ledelse: 913 00 785
  • Pro-dekan for utdanning Hilde Skjerve tel: 922 11 819

Søknadsfrist: 03.10.2019

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Søk på stillingen

Tiltredelse: Snarest!

Nettside: www.kristiania.no

Powered by Labrador CMS