Stilling:

Leder for institutt for helsevitenskap

Søknadsfrist 15.08.2018

Høyskolen Kristiania har store ambisjoner, og kanskje er du den vi nå er på jakt etter! Institutt for helsevitenskap søker etter ny instituttleder. Instituttlederen er instituttets øverste leder og representerer instituttet utad.

Instituttlederrollen innebærer høy grad av selvstendighet, og arbeidet vil i perioden både handle om å løfte FoU arbeidet ytterligere, lede innovasjonsprosesser som skal føre til opprettelse av nye studier, og mulige endringer i dagens portefølje, samt bidra til lønnsom vekst for høyskolen. Andre prioriterte oppgaver vil være å videreføre arbeidet med å etablere en kultur for raushet, samhold og trivsel både innad og mellom avdelingene på høyskolen. Instituttleder er fast medlem av høyskolens faglige ledergruppe.

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse hvis formål er undervisning og forskning. Vi har studiesteder i Oslo, Bergen, Trondheim og på nett.

I 2017 fusjonerte Høyskolen Kristiania og Westerdals Oslo ACT, og den nye sammenslåtte høyskolen har til sammen 10 000 studenter, 460 ansatte, 700 millioner i omsetning og et spennende utdanningstilbud.

Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene. I tillegg til høyskolestudier tilbyr stiftelsen høyere yrkesrettet utdanning gjennom Fagskolen Kristiania.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fortrinnsvis førstekompetanse og forskningserfaring innen relevant fagområde
  • Inneha akademisk og arbeidslivslivsrettet nettverk
  • Erfaring fra liknende stilling

For å videreføre høyskolens arbeid med satsing på studier innen helsevitenskap, ser vi etter en visjonær med gode samarbeidsevner og evne til lagbygging. Du bør ha gode kommunikasjonsferdigheter, være løsningsorientert og ha høy arbeidskapasitet. Instituttlederrollen er en fulltidsjobb uten undervisningsplikt. Det er derfor forventninger om høy tilgjengelighet, og grad av tilstedeværelse.

Videre har du inngående kjennskap til høyskoledrift, samt godt nettverk og kjennskap til universitet – og høyskolesektoren. Stillingen innebærer personalansvar for instituttets medlemmer, så erfaring med personalansvar og faglig ledelse er en fordel. Det tilligger også budsjettansvar til stillingen.

Hva vi kan tilby

  • En spennende og utfordrende lederjobb med å videreutvikle instituttet innen forskning, formidling og undervisning
  • Leder for et spennende fagmiljø
  • Konkurransedyktig lønn
  • Arbeidsplass midt i Oslo sentrum

Har du noen spørsmål til stillingen?

Ta kontakt med:

Søknadsfrist: 15. august 2018

Tiltredelse snarest.

Stillingen er en åremålsstilling på 4 år med mulighet for en periodes forlengelse.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS