Stilling:

Kommunikasjonsrådgiver ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Søknadsfrist 15. januar 2019

Vil du være med på å løfte synligheten til Det samfunnsvitenskapelige fakultet? Vi søker etter en rådgiver i fast 100 % stilling. Stillingen er tilknyttet Kommunikasjonsavdelingen, med spesialansvar for Det samfunnsvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Bergen.

Om stillingen

Vi ønsker oss en erfaren kommunikasjonsrådgiver som kan drive et systematisk og strategisk arbeid med å synliggjøre Det samfunnsvitenskapelige fakultets forskning og utdanning.

Stillingen er tilknyttet Kommunikasjonsavdelingen ved Universitetet i Bergen. Kommunikasjonsavdelingen har rundt 25 ansatte, der deler av staben har sin daglige arbeidsplass på de ulike fakultetene. Som kommunikasjonsrådgiver med arbeidsplass på Det samfunnsvitenskapelige fakultet, får du i oppgave å drive fakultetets formidlingsarbeid i universitetets egne kanaler og opp mot eksterne media.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene inkluderer et bredt spekter av kommunikasjonsarbeid og forskningsformidling gjennom en god dialog med de vitenskapelige miljøene ved fakultetet. Oppgavene krever en initiativrik person som både kan produsere nyhetssaker til egne kanaler og arbeide systematisk med fakultetets synlighet i eksterne media.

Vi søker deg som:

  • Har utdanning på masternivå (lang og relevant erfaring kan i noen tilfeller erstatte krav om utdanning).
  • Har interesse for og erfaring med strategisk kommunikasjonsarbeid, både i form av tekst, bilde og video.
  • Har erfaring med sosiale medier og god kompetanse i bruk av nettbaserte publiseringsløsninger.
  • Er flink til å skrive og behersker både bokmål, nynorsk og engelsk.
  • Er en god lagspiller og relasjonsbygger, men med evne til selvstendig arbeid.
  • Har evne til og interesse for å sette deg inn i det samfunnsvitenskapelige fagfeltet.

Vi tilbyr:

  • Faglige utfordringer og tilhørighet til et av Vestlandets største fagmiljøer for kommunikasjonsarbeid.
  • Et godt, dynamisk og faglig utfordrende arbeidsmiljø.
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse og stilling i en inkluderende arbeidslivsbedrift.
  • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger, blant annet trening i arbeidstiden.
  • Stilling som rådgiver (kode 1434) i lønnstrinn 62 - 67 (for tiden kr 544 000 - 597 400) i det statlige lønnsregulativet. For særskilt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Generell informasjon:

Utfyllende opplysninger om stillingen får du ved å henvende deg til Deskleder ved Kommunikasjonsavdelingen Olaf Erlend Gundersen, olaf.gundersen@uib.no , tlf. 908 90 793 eller Fakultetsdirektør Alette Gilhus Mykkeltvedt, alette.mykkeltvedt@uib.no, tlf 411 20 404.

Den som blir ansatt må rette seg etter de retningslinjene som til enhver tid gjelder for stillingen.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad speile mangfoldet i befolkningen. Det er et personalpolitisk mål å få en balansert alders- og kjønnssammensetning. Personer med innvandrerbakgrunn og personer med nedsatt funksjonsevne blir oppfordret om å søke stillingen.

Søknad og CV sendes elektronisk via link på denne siden - «Søk stillingen» - til Universitetet i Bergen. Kopi av vitnemål og attester skal bare sendes inn dersom du får melding om det.

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført på søkerlisten. Dersom oppfordringen ikke blir tatt til følge, skal søkeren varsles om dette.

Søknadsfrist: 15. januar 2019

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS