Stilling:

Høyskolelektor i bedriftsøkonomiske eller samfunnsøkonomiske fag

Søknadsfrist 24.02.2019

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse med studiesteder i Oslo, Bergen, Trondheim og på nett. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT, og sammen har vi 10 000 studenter, 460 ansatte og et spennende utdanningstilbud. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene. Høyskolen dekker studier innenfor ledelse, organisasjon, teknologi, markedsføring, kommunikasjon, forebyggende helsefag, kreativitet, scenekunst og innovasjon.

Høyskolen Kristiania søker en ny medarbeider som passer inn i vårt hyggelige fagmiljø i Bergen. Vi er på jakt efter en person som evner å engasjere studenter innen sitt fagfelt og har en brennende interesse for å gjøre faget praksisnært og spennende.

Stillingen medfører oppgaver innen undervisning, veiledning og fagutvikling på bachelornivå. Videre vil stillingen medføre emneansvar for kurs i våre studieløp, bidrag i høyskolens etter- og videreutdanningsprogrammer, og oppgaver knyttet til høyskolens undervisnings- og forskningsleveranser («borgerplikt»). Undervisningen på Høyskolen Kristiania forutsetter at de som ansettes snakker et skandinavisk språk flytende, men de som tilsettes må også være forberedt på å kunne undervise på engelsk.

Høyskolen Kristiania trenger å styrke sin kompetanse innen økonomiske fag, og vi søker derfor etter en person med erfaring fra undervisning og formidling av fagstoff innen økonomiske fag. Spesifikt søker vi en person med fagbakgrunn innen samfunnsøkonomi, bedriftsøkonomi eller finans, som kan undervise i emner som samfunnsøkonomi, prisstrategi, finans og bedriftsøkonomi.

Spesielle kvalifikasjoner innen undervisning eller annen pedagogisk virksomhet relevant for stillingen vil bli tillagt vekt. Høyskolen legger stor vekt på høy undervisningskvalitet. Dokumenterte gode resultater fra undervisning må kunne fremlegges.

Høyskolen Kristiania har konkurransedyktige betingelser i universitets- og høyskolesektoren.

Søknadsfrist er 24.02.2019

Søkere legger ved CV, kopier av vitnemål og opplysninger om faglig og pedagogisk utdanning og praksis.

Kvinner oppfordres til å søke.

Har du spørsmål vedrørende stillingen?

Vennligst ta kontakt med:

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS