LEDIG STILLING VED HØGSKULEN PÅ VESTLANDET

Forskningsrådgiver - Fakultet for helse- og sosialvitskap

Søknadsfrist: 10.08.2021

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) er en av de største høgskolene i landet, med om lag 1 800 ansatte og 16 000 studenter fordelt på fem campus i Førde, Sogndal, Bergen, Stord og Haugesund.

Vi har sterke og innovative fagmiljø innen helse- og sosialfag, ingeniør- og naturfag, lærerutdanning og økonomi, samfunnsfag og maritme studier.

HVL tilbyr ulike årsstudium og bachelor-, master- og doktorgradsutdanninger.

HVL skal være tett på arbeidslivet, regionen og studentene, og har ambisjoner om å bli et universitet med profesjons- og arbeidslivsrettet profil.Fakultet for helse- og sosialvitskap har omkring 490 årsverk og 4 900 studenter. Vi har et bredt utdanningstilbud innen helse- og sosialfaglige profesjonsutdanninger, etter- og videreutdanninger og flere masterprogram.


Fakultetet tilbyr ph.d.-utdanningen "Helse, funksjon og deltakelse". I tillegg har Fakultet for helse- og sosialvitskap ansvar for forskningsområdet: «Innovasjon i offentlig sektor» i ph.d.-utdanningen Responsible Innovation and Regional Development (RESINNREG), som er et samarbeid på tvers av fakultetene.

Studentene våre får omfattende ferdighetstrening i tillegg til praksis, blant annet gjennom øvelser i kommunikasjon og utprøving ved et avansert simuleringssenter, SimArena. Vi praktiserer fleksible læringsformer der studenten selv blir utfordret til å delta i forskning og utviklingsarbeid.

Ved Høgskulen på Vestlandet (HVL), Fakultet for helse- og sosialvitskap, er det ledig fast stilling som forskningsrådgiver.

Om stillingen:

Ved Høgskulen på Vestlandet (HVL) er det ledig en 100% fast stilling som forskningsrådgiver ved Fakultet for helse- og sosialvitskap (FHS).

Stillingen kan ha arbeidsplass ved campus Haugesund, Stord, Sogndal, Førde eller Bergen.

Ansvars- og arbeidsoppgaver:

- Forskningsadministrativ støtte til ledelsen ved fakultetet. Administrativ støtte ved gjennomføring av prosesser og tiltak initiert av ledelsen som f.eks. tildeling av FoU-tid og kompetansehevingstiltak.

- Sekretær for FoU- utvalget

- Forskningsstøttearbeid ved fakultetet;

  • Identifisere og holde seg oppdatert på relevante forskningsutlysninger i samarbeid med Avdeling for forskning, internasjonalisering og innovasjon
  • Bistå forskningsgrupper i langsiktig planlegging av søknadsprosesser, motivere til og gi råd om søknader om forskningsfinansiering
  • Bistå i planlegging og gjennomføring av kompetansegivende tiltak som kurs i søknadsskriving, prosjektledelse og budsjettering
  • Ha oversikt over fakultetet sine internasjonale samarbeidsavtaler for å bistå fagansatte i internasjonaliserings-arbeidet

- Saksforberedelse og oppfølging, strategisk utviklingsarbeid, rapportering, utrednings- og analyseoppgaver knyttet til ansvarsområdet

- Saksbehandling av forskningsetiske saker på institutt- og fakultetsnivå

- Bistå fakultetet i forskningsrelaterte arrangement

Forskningsrådgiveren skal ha tett samarbeid med fakultetets prodekan for forskning og andre ansatte tilknyttet FoU- arbeid ved fakultetsadministrasjonen. I tillegg skal rådgiveren samarbeide med forskningsrådgiverne ved de andre fakultetene og i Avdeling for forskning, internasjonalisering og innovasjon.

Kvalifikasjoner:

Formell utdanning og kompetanse:

  • Relevant høyere utdanning på masternivå
  • Relevant administrativ erfaring og spesialkompetanse innenfor ansvarsområdet og tilpasset funksjonene i stillingen
  • God muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk og engelsk
  • God digital kompetanse

Personlige egenskaper:

  • Evne til å arbeide selvstendig, strukturert og strategisk
  • Tar initiativ og er en pådriver
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Fleksibel og omgjengelig

Vi tilbyr:

  • Gode pensjons-, forsikrings-, og låneordninger i Statens pensjonskasse
  • Spennende fagmiljø med mulighet for kompetanseheving- og utvikling
  • Mulighet for trening i arbeidstiden

Stillingen som forskningsrådgiver er lønnet etter Statens lønsregulativ, i stillingskode 1434 - rådgiver.

Fra lønn vil det bli trukket 2 % innskudd til Statens pensjonskasse.

Hvordan søke på stillingen?

Send søknad og CV ved å klikke på knappen merket ”Søk stillingen” på denne siden.

Vi gjør oppmerksom på at søknader blir vurdert ut fra den informasjon som er lagt inn i www.jobbnorge.no ved søknadsfristens utløp. Det er søkers ansvar å sørge for at alle relevante vedlegg er lagt inn innen fristen, herunder attester og vitnemål. Dersom vitnemålene, karakterutskrifter eller annen dokumentasjon ikke er på et skandinavisk språk eller engelsk, må søker selv laste opp attesterte omsettinger. Hvis vedleggene overskrider 15 MB må de komprimeres før opplasting eller legges ved som lenke.

Søknader kan ikke sendes på e-post til enkeltpersoner ved høgskolen.

Generell informasjon:

Vi gjør oppmerksom på at i henhold til ny offentlighetslov kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkere vil bli varslet dersom slik anmodning ikke tas til følge.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med minoritetsbakgrunn, nedsatt funksjonsevne og hull i CV.

Kontaktpersoner ved Høgskulen på Vestlandet:

1) Administrasjonssjef Trude Engebretsen, tlf. 55 587886

2) Dekan Randi Skår, tlf. 57 67 61 51

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS