Stilling:

Vikariat som Vitenskapelig programmerer (senioringeniør / overingeniør)

Søknadsfrist 31. august 2018

UiT Norges arktiske universitet

Det helsevitenskapelige fakultet ved UiT Norges arktiske universitet er en nasjonal nyskapning som samler de fleste helserelaterte utdanninger. Dette legger til rette for unik tverrfaglighet og innovasjon i helsefaglig utdanning og forskning. Vi jobber tett sammen med tjenestene i nord for å løse morgendagens utfordringer.

Les mer om oss på uit.no/helsefak.

Ved UiT Norges arktiske universitet, Det helsevitenskapelige fakultet, Institutt for samfunnsmedisin er det et ledig vikariat i 100 % stilling som Vitenskapelig programmerer (senioringeniør/overingeniør) ved Allmennmedisinsk forskningsenhet. Vikariatet gjelder for 1 år, med mulighet for forlengelse. Arbeidssted i Tromsø.

Institutt for samfunnsmedisin er ett av åtte institutt ved Det helsevitenskapelige fakultet ved UiT Norges arktiske universitet. Instituttet er organisert i seks forskningsgrupper og sju fagenheter for undervisning. Instituttet driver forskning innen epidemiologi, helsetjenesteforskning, allmennmedisin m.m. Størstedelen av undervisningen gis på medisinstudiet og masterprogrammet i folkehelsevitenskap. Det er ca. 200 ansatte ved instituttet.

Allmennmedinsk forskningsenhet er organisert som et eksternt prosjekt ved Institutt for samfunnsmedisin. Forskningsenheten er knyttet til Allmennmedisinsk forskningsgruppe, som har prosjekter knyttet til befolkningsundersøkelser, kliniske problemstillinger, antropologiske studier av symptomer og helseatferd og helsetjenesteforskning. Enheten er en del av det allmennmedisinske miljøet ved Institutt for samfunnsmedisin og samarbeider med Nasjonalt senter for distriktsmedisin.

Forskningsenheten er finansiert gjennom årlige bevilgninger fra Helsedirektoratet.

Kontaktpersoner for stillingen er:

Arbeidsoppgaver/ansvarsområder

Stillingsinnehaver skal bidra til å utvikle en nasjonal forskningsinfrastruktur for primærhelsetjenesten i Norge.

Dette omfatter blant annet; komponenter for uttrekk av data fra elektroniske pasientjournalsystemer, web-portaler for administrasjon av forskningsprosjekter, MOM-løsninger (message-oriented middleware) for kommunikasjon mellom legekontor, autentisering og autoriseringsløsninger, løsninger for distribuert statistisk data-analyse og integrasjon med safe-haven løsninger.

Vi kan tilby

  • Et arbeidsmiljø med stort fokus på medarbeiderskap og arbeidsglede
  • Gode muligheter for faglig utvikling
  • Fleksibel arbeidstid
  • Gode pensjonsordninger
  • Gode velferdsordninger, f. eks. trening i arbeidstiden

Kvalifikasjoner

Det kreves høyere utdanning på minimum masternivå innen Computer Science eller Telemedisin og e-helse. Manglende formell utdanning kan kompenseres ved lang og relevant praksis som systemutvikler innenfor helsesektoren og med kurs, etter- og videreutdanning.

Det kreves erfaring med utvikling av web-baserte løsninger.

Følgende vil anses som en fordel:

  • Erfaring med OpenID connect og OAuth
  • Erfaring fra eller kjennskap til utvikling av løsninger for sikre personvernbevarende distribuerte statistiske beregninger
  • Erfaring fra eller kjennskap til utvikling av distribuerte systemer eller agent-baserte løsninger
  • Erfaring fra eller kjennskap til OpenEHR baserte systemer
  • Erfaring med SCRUM systemutviklingsmetodikk
  • Erfaring fra eller kjennskap til utvikling av IT-verktøy for forskere og helsearbeidere
  • Kjennskap til XMPP protokollen
  • Gode muntlige og skriftlige engelskkunnskaper
  • Evne til å jobbe selvstendig og i team

Personlig egnethet for stillingen vil vektlegges. Stillingen lønnes etter statens regulativ kode 1181 (senioringeniør) eller 1087 (overingeniør). Fra bruttolønnen trekkes det 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse.

Søknad sendes elektronisk på søknadsskjema som ligger på denne siden ( www.jobbnorge.no).

Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid og lignende kan rettes til kontaktpersonene.

Ved Universitetet i Tromsø legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25,2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS