Ledig stilling ved Havforskingsinstituttet

Lønnsmedarbeider

Søknadsfrist: 30.04.2019

Om stillingen

Personalseksjonen ved Havforskningsinstituttet i Bergen har ledig en fast 100 % stilling som førstekonsulent innen reise- og lønnsområdet.

Arbeidsoppgaver

Havforskningsinstituttet

Havforskningsinstituttet (HI) er det største marine forskningsinstituttet i Europa med vel tusen ansatte og en rekke forskningsfasiliteter og laboratorier av høy internasjonal standard. Hovedaktivitetene våre er forskning, rådgivning og overvåkning. Havforskningsinstituttet eier og drifter seks forskningsfartøy. Vårt hovedkontor ligger i Bergen, vi har avdeling i Tromsø og forskningsstasjoner i Matre, Austevoll og Flødevigen.


1. januar 2018 ble HI fusjonert med Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning (NIFES). Det nye instituttet skal være en ledende kunnskapsleverandør for en bærekraftig forvaltning av ressursene i de marine økosystemene, og for hele kjeden fra hav til mat.

  • Behandling og oppfølging av reiseregninger
  • Kontroll og avstemming reiseoppgjør
  • Kontaktperson mot reisebyrå og kredittkortselskap
  • Oppfølging og klargjøring av lønnsbilag
  • Diverse forefallende arbeid

Kvalifikasjoner

Den som tiltrer stillingen må ha relevant erfaring og kompetanse opp mot stillingens arbeidsoppgaver. Videre ønsker vi en medarbeider som kan se arbeidsoppgaver i et helhetlig perspektiv med hensyn til regelverk, risiko og kontroll. Søker bør ha fagrelevant utdanning på bachelornivå. Lang og relevant erfaring kan imidlertid kompensere for manglende utdanning.

Vi ønsker oss medarbeidere med god tallforståelse, som er nøyaktig, løsningsorientert, har gode kommunikasjonsevner og stor arbeidskapasitet. Den som tiltrer stillingen må ha gode datakunnskaper og gjerne erfaring med vårt fagsystem SAP. Det stilles krav til fleksibilitet med hensyn til arbeidsoppgaver, da andre oppgaver kan tilfalle stillingene etter behov.I tillegg er det et krav at man behersker norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr

  • Arbeid i et nasjonalt institutt med mye internasjonal kontakt
  • Et godt arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstid, gode pensjonsordninger og velferdstilbud

Ytterligere informasjon

For mer informasjon om stillingen, kontakt:

Stillingene lønnes etter Statens lønnsregulativ som førstekonsulent kode 1408, på bakgrunn av relevant erfaring og kompetanse. Fra lønnen trekkes 2 % til statens pensjonskasse.

Søknadsfrist 30. april 2019

Havforskningsinstituttet er en IA-virksomhet som er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke stillingen. Menn oppfordres til å søke. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Søknad skal sendes elektronisk med CV, kopi av relevante attester og vitnemål, via link på denne siden. Vi ber om at søknadene merkes med stillingsnummer.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS