Stilling:

Studentmedarbeidar – Deltid (Kommunikasjonsavdelinga)

Søknadsfrist 03.02.2019

Havforskingsinstituttet

Havforskingsinstituttet (HI) er det største marine forskingsinstituttet i Europa med vel 1000 tilsette og ei rekkje forskingsfasilitetar og laboratorium av høg internasjonal standard. Hovudaktivitetane våre er forsking, rådgjeving og overvaking. Havforskingsinstituttet eig og driv seks forskingsfartøy. Vårt hovudkontor ligg i Bergen,


Frå 1. januar 2018 er HI fusjonert med Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforsking (NIFES). Det nye instituttet skal være ein leiande kunnskapsleverandør for en bærekraftig forvaltning av ressursane i de marine økosystema, og for hele kjeda frå hav til mat.

Om stillinga:

Kommunikasjonsavdelinga vår har ledig ei midlertidig 40 % stilling som studentmedarbeidar frå snarast. Arbeidsstad Bergen.

Sentrale arbeidsoppgåver:

Delta i pågåande prosjektarbeid med publisering og sideutvikling på våre nettstader hi.no og intranettet.

Kvalifikasjonar:

Du må vere leveringsdyktig og kunne arbeide sjølvstendig. Du må ha gode norskkunnskapar (skriftleg og munnleg) og god datakunnskap.

Det er ein fordel om du har kjennskap til webpublisering, grafisk kompetanse, erfaring med SharePoint og bilderedigering. Kunnskap om interaksjonsarkitektur og webdesign vil også telle positivt.

Ytterligere informasjon:

Ønskjer du meir informasjon kan du kontakte:

Havforskingsinstituttet er ei IA-verksemd som er opptatt av mangfald, og vi oppmodar alle kvalifiserte kandidatar til å søkje stillinga.

Vi gjer merksam på at opplysingar om søkjarar kan offentleggjerast sjølv om søkjar har bedt om å ikkje bli oppført på søkjarlista. Du vil si få fall bli orientert om dette på førehand.

Søknad skal sendast elektronisk via lenke på denne sida med CV, relevante attestar og vitnemål.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS