LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTTS

Fagansvarlig tegning og modellering

Søknadsfrist: 17.11.2020

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 700 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Er teknisk tegning og 3D-modellering noe for deg?

FFIs EBA-enhet (Eiendom, bygg og anlegg) har ansvaret for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av instituttets bygg og eiendommer. Vi har stor variasjon i alder på bygningsmassen og kompleksitet på de tekniske anleggene.

Vi søker nå etter en ny kollega som skal jobbe med teknisk tegning og modellering.

Du vil være en del av avdelingens utviklingsenhet, og du vil få spesielt ansvar for tekniske tegninger (AutoCAD/ Revit/ Fusion 360) og 3D-modeller.

Du vil også få ansvaret for å utvikle og etablere/forbedre krav til dokumentasjon (for eksempel tegning og system) og bistå med tegningsunderlag for prosjektering, kalkulasjon og beskrivelser.

Vi leter etter deg som får nytte av og som ønsker å bidra inn i tverrfaglig samarbeid internt i enheten, delta i tekniske prosjekter og samarbeide på tvers av fagavdelinger, eksterne leverandører og entreprenører.

Nødvendige kvalifikasjoner er tekniske tegner, fortrinnsvis med fagbrev og/eller bachelorgrad innen relevante fagområder. Vi ønsker også at du har minst ett års erfaring fra bygningsinformasjonsmodellering (BIM) og teknisk tegning.

Du bør være rutinert i å bruke Revit og AutoCad og ha god kjennskap til Fusion 360.

Det er viktig at du har interesse for fagområdet, har god systemforståelse og er god til å samarbeide. Nyutdannede oppfordres også til å søke.

Vi ser etter deg som er selvstendig, nøyaktig og systematisk i arbeidet ditt. Du må ha gode kommunikasjonsegenskaper, ha ønske og interesse om egenutvikling og utvikling av instituttet vårt.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, kvinner oppfordres derfor til å søke.

Vi kan tilby et unikt tverrfaglig miljø med spennende utfordringer. Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som har gode låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no/jobb-og-karriere/sikkerhetsklarering.

Lønnen på FFI følger statens lønnsregulativ og beregnes ut ifra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Stillingen lønnes innenfor kr 535.200-658.300, avhengig av relevant utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til:

  • Nils Larsen tlf. 63 80 71 51 eller
  • Enhetssjef Bjørn Bergersen tlf. 93 28 60 86

Elektronisk søknad merket ref. 2015/02503, vedlagt kopier av vitnemål fra videregående og høyere utdanning og attester fra arbeidserfaring, sendes innen 17. november 2020.

Referansenr: 2020/02503

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS