LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTTS

Rådgivere - strategi-, plan- og styringsprosesser

Søknadsfrist: 14.04.2021

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 780 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Liker du å jobbe med overordnet planlegging og styring?

Har du lyst til å jobbe med strategi-, plan- og styringsprosesser?

Da kan det være deg vi leter etter.

Vi er på utkikk etter to rådgivere som skal være med å utvikle instituttets strategiske innretning, planlegge virksomheten, implementering av strategier/planer, samt rapportering og oppfølging. Stillingene er tilknyttet avdeling for økonomi- og virksomhetsstyring.

Eksempler på arbeidsoppgaver er:

  • Bidra i utvikling, implementering og gjennomføring av virksomhetsstyringen.
  • Utvikle strategier og planer for forsknings- og støttevirksomheten.
  • Iverksette strategiske beslutninger og initiativer.
  • Bistå i utforming og oppfølging av målbilder med styringsparametere, resultatindikatorer og risikoer relevant for styring og kontroll.
  • Utvikle, implementere og realisere internt og eksternt rapporteringssystem.
  • Bistå i oppfølging av prosjektgjennomføringen mht. fremdrift og leveranser.

Nødvendige kvalifikasjoner er relevant utdanning på masternivå. Du må ha minimum tre års erfaring fra planlegging og virksomhetsstyring. Det er nødvendig med gode fremstillingsevner på norsk og engelsk.

Som person er du løsningsorientert og evner å se nye og bedre måter å drive virksomheten på. Du har en strategisk tankegang, og reflekterer godt over kortsiktige og langsiktige konsekvenser av endringer. Du trives i samarbeid med andre, har sterk integritet og er strukturert, selvstendig og proaktiv i arbeidet ditt.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Vi kan tilby utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig og utviklingsorientert miljø. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, avtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging.

Lønnsinnplasseringen på FFI følger Statens lønnsregulativ, og beregnes ut ifra relevans og nivå på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte sjef økonomi- og virksomhetsstyring, Jon Skjervold, tlf. 951 82 103.

Send elektronisk søknad vedlagt kopier av vitnemål fra videregående og høyere utdanning samt attester fra arbeidserfaring, innen 14. april 2021. Ref.nr. 2021/00692.

Referansenr: 2021/00692

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS