LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTTS

Medarbeider - virksomhetsstyring og analyse

Søknadsfrist: 18.05.2021

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 780 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Har du erfaring fra virksomhetsstyring og analyse?

Vi ser nå etter deg som har erfaring med virksomhetsstyring og analyse og som er på utkikk etter en stilling hvor du får jobbe som controller på virksomhetsnivå.

Du vil hovedsakelig jobbe med mål- og resultatstyring med oppføling av styringsinformasjon, økonomiske analyser og prognostisering, samt rapportering på overordnet nivå og kalkyler. Du vil jobbe med porteføljestyring og legge til rette for funksjonelle presentasjon av styringsinformasjon.

Andre eksempler på arbeidsoppgaver:

  • Utarbeide styringsparametere og KPIer.
  • Systematisere og presentere styringsinformasjon.
  • Bistå i å følge opp prosjektene mht. økonomi og måloppnåelse.
  • Forberede og ta frem beslutningsunderlag.
  • Etablere overordnede økonomiske analyser knyttet til styring og rapportering.
  • Bidra i FFIs års- og perioderapporter.
  • Bidra i veiledning av ledere.

Nødvendige kvalifikasjoner er relevant utdanning på masternivå. Du må ha minst fem års erfaring med økonomistyring og analyse. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.

Som person har du gode analytiske ferdigheter, evne til å tenke strategisk og til å se instituttet som helhet. Du trives i samarbeid med andre, har sterk integritet og er strukturert, selvstendig og proaktiv i arbeidet ditt.

Det er nødvendig med gode fremstillingsevner på norsk og engelsk. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Vi kan tilby utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig og utviklingsorientert miljø. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, avtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, kvinner oppfordres derfor til å søke.

Lønnsinnplasseringen på FFI følger Statens lønnsregulativ, og beregnes ut ifra relevans og nivå på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte:

  • Sjef økonomi- og virksomhetsstyring, Jon Skjervold, tlf. 951 82 103

Send elektronisk søknad vedlagt kopier av vitnemål fra videregående og høyere utdanning samt attester fra arbeidserfaring, innen 18. mai 2021. Ref.nr. 2021/00693.

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS