Ledig stilling ved Forsvarets forskningsinstitutt

Uviklingsingeniører for undervannsinstrumentering

Søknadsfrist: 28.04.2019

Vi søker utviklingsingeniører for undervannsinstrumentering

Vil du være med å utvikle elektronikk og hardwarenær programvare som skal ned på dypet?

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) utfører jevnlig målekampanjer med sensorer under vann. Instrumenteringen er i stor grad egenutviklet, og vi har derfor behov for flere ingeniører til hardwarenær programmering og softwarenær elektronikkutvikling.

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 700 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Vi søker nå etter ingeniører til utvikling av hard- og software for instrumentering for undervannssystemer.

Ingeniørene i disse stillingene må påregne toktdeltakelse på FFIs forskningsfartøy H U Sverdrup II eller andre fartøy som en del av arbeidet sitt, og må derfor ha evne og vilje til å være anslagsvis 12 uker på tokt per år. Hver tokt varer normalt ca. 2-3 uker. Arbeidssted til vanlig vil være FFIs lokasjon i Horten.

Nødvendige kvalifikasjoner er bachelorgrad eller tilsvarende innen hardwarenær programmering, elektronikk eller instrumentering, med gode resultater. Kunnskaper i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig er nødvendig. Arbeidsspråket vårt er norsk.

Det er en stor fordel med kjennskap til operativsystemet Linux og ulike programmeringsspråk, og kjennskap til elektronikkutvikling og verktøy for dette. Du bør ha erfaring med praktiske elektronikk- og/eller programmeringsprosjekter. Du bør like utfordringer, ha gode kommunikasjonsevner og kunne arbeide selvstendig og systematisk.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn - også nyutdannede. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, kvinner oppfordres derfor til å søke.

De som søker jobb hos oss, må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til hva som er nødvendig for stillingen.

Lurer du på hva som kreves for å bli sikkerhetsklarert? Gå inn på ffi.no for ytterligere informasjon.

Vi kan tilby et tverrfaglig miljø med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, og gode utviklingsmuligheter. Vi har fleksibel arbeidstid, bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse, som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Lønnen på FFI følger Statens lønnsregulativ og beregnes ut fra relevans og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent av lønnen til pensjonsinnskudd i Statens pensjonskasse. Tokttillegg og avspasering gis etter statens toktavtale.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til:

  • Forskningsleder Connie Elise Solberg, tlf; 33 03 38 60 / 909 15 576 (connie-elise.solberg@ffi.no) eller
  • Sjefsforsker Roald Otnes, tlf; 33 03 39 89 / 913 23 524 (roald.otnes@ffi.no)

Send søknad elektronisk merket ref.nr. 2019/00757, vedlagt kopier av vitnemål fra videregående og høyere utdanning og attester for arbeidserfaring fra www.ffi.no innen 28. april 2019.

Referansenr: 2019/00757

Send søknad

Kontaktpersoner:

  • Connie Elise Solberg, mob: +47 909 15 576
  • Roald Otnes, mob: +47 913 23 524

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS