Ledig stilling på Universitetet i Sørøst-Norge

Førsteamanuensis / førstelektor / universitetslektor i jordmorfag

Søknadsfrist: 17.10.2019

Om stillingen

Ved Fakultet for helse- og sosialvitenskap er det ledig fire faste 50 -100 % stillinger som førsteamanuensis ijordmorfag med tiltredelse høsten 2020.Stillingene er knyttet til Institutt for sykepleie- og helsevitenskap, og nærmeste overordnede er faggruppeleder.

Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge har om lag 18 000 studenter og ca. 1500 ansatte. Universitetet er organisert i fire fakulteter, og har undervisnings- og FoU-virksomhet på åtte campus. Universitetets hovedprofil er å tilby profesjonsrettete, arbeidslivsorienterte og samfunnsrelevante utdanninger, samt anvendt forsknings- og utviklingsarbeid.

Hovedarbeidssted er p.t. campus Vestfold (Horten). Fakultet er på fire campuser, og det påregnes noe reisemellom campusene

Ansvar og arbeidsoppgaver

Fakultet for helse- og sosialvitenskap har siden 2012 tilbudt master i jordmorfag. Fagmiljøet knyttet til master i jordmorfag deltar i forskningsaktiviteten ved fakultetets Senter for Kvinne, familie og barns helse.

Stillingene innebærer i hovedsak undervisning og veiledning i jordmorfag, samt å delta i relevante forsknings- og utviklingsprosjekter innen fagområdet. De som tilsettes forventes å være faglige pådriver innenfor jordmorfag, og bidra til utvikling av fagområdet både nasjonalt og internasjonalt. Undervisning på andre studieprogram kan bli aktuelt.

Universitetet har fjernundervisning og e-læring som satsningsområde, og den som tilsettes må derfor kunne gi veiledning og undervisning via digitale medier.

Kvalifikasjoner

Det forutsettes autorisasjon og klinisk erfaring som jordmor, relevant doktorgrad eller førstestillingskompetanse, i tillegg til at søkere kan vise til relevante utviklings- og forskningsprosjekter. Det forutsettes dokumentert pedagogisk/fagdidaktisk kompetanse og/eller erfaring med undervisning og veiledning, og digital undervisningskompetanse og/eller interesse for digitale læringsformer.

Fakultetet vil vektlegge personlige egenskaper, som faglig engasjement, evne til å formidle og inspirere, samt gode samarbeidsevner.

Da undervisningsspråket er norsk må den tilsatte kunne undervise i et av de skandinaviske språkene (norsk, svensk eller dansk). Den tilsatte må beherske skriftlig og muntlig engelsk.

Våre utdanninger skal være forskningsbaserte, både når det gjelder undervisningspraksis og innhold. Vi vil derfor at våre undervisere skal ha erfaring fra, eller ha motivasjon til å fokusere på utvikling av undervisningspraksis og samspillet mellom undervisning og forskning. Det forutsettes på denne bakgrunn pedagogisk kompetanse dokumentert gjennom minst et halvt års praktiskpedagogisk utdanning eller gjennom kortere kurs i universitets og høgskolepedagogikk. Søkere som ikke har slike pedagogiske kvalifikasjoner, kan tilsettes med plikt til å kvalifisere seg innen to år. Kurs innen universitets- og høgskolepedagogikk vil bli tilbudt.

For tilsetting som førsteamanuensis kreves i tillegg norsk doktorgrad på aktuelt fagområde eller tilsvarende utenlandsk doktorgrad godkjent som likeverdig med norsk doktorgrad eller kompetanse på tilsvarende nivå dokumentert ved vitenskapelig arbeid av samme omfang og kvalitet.

Dersom det ikke melder seg søkere som er kvalifisert for fast tilsetting på førstestillingsnivå, kan en søker bli tilsatt for en midlertidig periode på inntil tre år dersom det sakkyndige utvalget finner at vedkommende har forutsetninger for å skaffe seg de nødvendige kvalifikasjonene innen den tid. Ny sakkyndig vurdering vil bli gjennomført innen utløpet av denne perioden.

Vi tilbyr

  • spennende og utviklende fagmiljø med stimulerende arbeidsoppgaver
  • gode muligheter for kompetanse- og karriereutvikling
  • inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer
  • god pensjonsordning og gunstige vilkår i Statens pensjonskasse
  • ansattegoder og fordeler, bl.a. mulighet for trening i arbeidstiden

Lønn og vilkår

Førsteamanuensis SKO 1011/førstelektor SKO 1198 innenfor lønnsspenn 61 – 77 dvs. 542.400,- – 741.300,- i året. I særskilte tilfeller kan høyere lønn vurderes. Lønnsplassering etter ansiennitet og kompetanse. Fra lønnen går lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Ansettelsen skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for ansatte i staten, og etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Andre opplysninger

Tilsettingsorgan er tilsettingsutvalget for undervisnings- og forskerstillinger ved Universitetet i Sørøst-Norge. En sakkyndig komité vil vurdere søknadene. På bakgrunn av komiteens innstilling vil aktuelle søkere bli innkalt til intervju og prøveforelesning.

Den som tilsettes, må rette seg etter de lover, forskrifter og avtaler som til enhver tid gjelder for stillingen.

Universitetet i Sørøst-Norge har som et personalpolitisk mål å oppnå en balansert kjønnssammensetning og å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. USN bidrar i Inkluderingsdugnaden, og vi ønsker at våre medarbeidere i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor også kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Universitetet vil legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

I henhold til offentlighetslovens § 25 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkere vil bli varslet dersom slik anmodning ikke tas til følge.

Kontaktinformasjon

For nærmere opplysninger om stillingen kan faggruppeleder Anne Marie Gran Bruun tlf. +47 905 32 387 eller programkoordinator Solveig Osland Sandvik, tlf. +47 31 00 90 93 ved Institutt for sykepleie- og helsevitenskap kontaktes.

Slik søker du

Universitetet i Sørøst-Norge benytter elektronisk søknadsbehandling. Vi ber søkere om å registrere sin søknad og CV elektronisk ved å klikke på lenken ”Søk stillingen”.

Følgende dokumenter skal legges ved den elektroniske søknaden:

  • Attesterte kopier av vitnemål og attester fra høgskole/universitet
  • Vitenskapelige publikasjoner (inntil 10 for søkere til førsteamanuensis/førstelektor)
  • Liste over vitenskapelige publikasjoner
  • Liste med vedlegg som dokumenterer pedagogiske kvalifikasjoner
  • Kontaktinformasjon til tre referanser

Alle dokumenter må være på et skandinavisk språk eller på engelsk. Eventuelle oversettelser må være attesterte.

Vi gjør oppmerksom på at alle etterspurte og relevante vedlegg må lastes opp sammen med søknad/CV for at en søknad skal vurderes for stillingen.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS