Stilling:

Førsteamanuensis i filosofi

Søknadsfrist 11.11.2018

Nord universitet

Utfordringene verden står overfor krever ny innsikt, innovative løsninger og lokal forankring. Nord universitet er et ungt universitet med sterk regional tilknytning og et globalt perspektiv. Vi leverer fremtidsrettede studietilbud og relevant forskning med fokus på blå og grønn vekst, innovasjon og entreprenørskap, og velferd, helse og oppvekst. Nord universitet har 12.000 studenter og 1.200 ansatte fordelt på ni studiesteder.


Fakultet for samfunnsvitenskap (FSV) utdanner samfunnsvitere og yrkesutøvere som imøtekommer samfunnets behov for nytenkning innen velferd, utvikling og formidling. Fakultetet tilbyr doktorgrad (ph.d.) i sosiologi.


Fakultet for samfunnsvitenskap har 1800 studenter og 100 ansatte. Fagmiljøet ved fakultetet er organisert i faggruppene Velferd og sosiale relasjoner, Historie, kultur og medier, Ledelse og innovasjon og Internasjonale relasjoner, nordområder og miljø.


Les mer: www.nord.no/fsv

Har du lyst på en spennende jobb i Universitets- og høgskolesektoren?

Om stillingen

Ved Nord universitet, Fakultet for samfunnsvitenskap (FSV), er det ledig stilling som førsteamanuensis i filosofi med arbeidssted Steinkjer eller Levanger.

Stillingen er lagt til dannelsessemesteret som inngår som en obligatorisk del av alle bachelorgrader ved Fakultet for samfunnsvitenskap. Dannelsessemesteret inkluderer examen philosophicum (ex.phil.) og examen facultatum (ex.fac.).

Vi søker en person med sterkt faglig engasjement for undervisning på bachelornivå og som ønsker å bidra til å videreutvikle dannelsessemesteret ved fakultetet.

Fakultet for samfunnsvitenskap har ansatte ved tre ulike studiesteder; Bodø, Steinkjer og Levanger.

Arbeidsoppgaver

Den som ansettes vil ha ansvaret for dannelsessemesteret i Trøndelag (Steinkjer og/eller Levanger). Søkere til stillingen må også påregne annen undervisning på dannelsessemesteret ved fakultetet etter behov.

Kvalifikasjonskrav

Kvalifikasjonsgrunnlag for førsteamanuensisstillinger ved Nord universitet er vitenskapelig nivå i samsvar med internasjonal og/eller nasjonal standard innenfor det aktuelle fagområde, minimum ph.d.-grad, fortrinnsvis innen samfunnsvitenskapelige eller humanistiske fag.

Universitetspedagogisk basisutdanning er et krav for stillingen. Søkere som ved ansettelse ikke kan dokumentere pedagogisk basiskompetanse, må skaffe seg denne kompetansen i løpet av en toårsperiode.

Den som ansettes i stillingen må kunne undervise på norsk/skandinavisk i løpet av to år etter at den har tiltrådt i stillingen.

Det forutsettes at våre vitenskapelig ansatte driver aktiv forskning, og deltar aktivt i initiering av nye forskningsprosjekter.

I tillegg til vitenskapelige arbeider, legges det vekt på undervisningserfaring fra ex.phil. og erfaring med pedagogisk utviklingsarbeid.

Gode samarbeidsevner og personlige egenskaper vil bli tillagt vekt.

Vi tilbyr

Stillingen lønnes etter Statens regulativ, kode 1011 førsteamanuensis.

Fra lønnen går lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

  • God låne-, forsikrings-, og pensjonsordning i Statens pensjonskasse
  • Kreativt og kollegialt arbeidsmiljø
  • En arbeidsplass i stadig utvikling
  • Fleksibel arbeidstid
  • Aktivt bedriftsidrettslag

Generell informasjon

Den som ansettes, må rette seg etter de lover, avtaler og instrukser som til enhver tid gjelder for stillingen. Det tas forbehold om endring i ansvars- og arbeidsområde som følge av fremtidig organisasjonsutvikling og omorganisering ved Nord universitet.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen.Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen. Universitetet praktiserermoderat kjønnskvotering i samsvar med lokal tilpasningsavtale til Hovedavtalen i Staten.

Kvinner oppfordres til å søke.

Kontakt

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

Søknadsprosessen

Dersom det melder seg mange søkere, kan det etter søknadsfristens utløp bli opprettet en intern komite for å vurdere søknadene. Søkere som oppfyller kravene i utlysningsteksten og vurderes som aktuelle, innstilles til videre vurdering av sakkyndig komite. Sakkyndig komite skal godkjenne utvelgelsen. Aktuelle søkere vil bli bedt om å sende inn publikasjoner og annet for videre vurdering av sakkyndig komite. Alle søkere vil få beskjed om de er med i den videre prosessen eller ikke.

Rangerte kandidater vil deretter bli innkalt til prøveforelesning og intervju. Det vises for øvrig til prosedyrer for ansettelse i stillinger ved Nord universitet.

Søknad

Søknad sendes elektronisk innen 11.11.2018.

Den elektroniske søknaden skal inneholde:

  • Søknadsbrev
  • CV
  • En komplett liste over publikasjoner
  • Opplysninger om utdanning, tidligere stillinger, undervisningserfaring, vitenskapelig, faglig og pedagogisk virksomhet, samt administrativ erfaring

Obs! Publikasjoner skal ikke vedlegges søknaden; de mest lovende kandidatene vil bli invitert til å sende opptil 10 av sine publikasjoner, samt deres vitnemål og diplomer, senere i prosessen. Publikasjoner og dokumenter må for de inviterte kandidater sendes elektronisk som PDF-filer.

Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv etter ønske om å bli utelatt fra søkerlisten. Søkere som likevel ber om konfidensialitet, må grunngi dette særskilt i søknaden. Søkerne vil i tilfellet bli forhåndsvarslet om offentliggjøring.

Ref.nr. 30081754

Søk på stillingen

fnokode:1234

Powered by Labrador CMS