Ledig stilling på Høyskolen Kristiania

Professor / førsteamanuensis innen fagområdene innkjøp og logistikk

Søknadsfrist: 06.11.2019

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania har et spennende utdanningstilbud innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, innovasjon, teknologi, forebyggende helsefag og en rekke kreative fag – fordelt på campuser i Oslo og Bergen. Vi har i tillegg nettstudier og er en akkreditert høyskole med solid økonomi. Alt overskudd i stiftelsen går tilbake til høyskolen, og blir investert til det beste for studentene. Høyskolen Kristiania er en stiftelse med 10 000 studenter og 500 ansatte. Vi har hatt en formidabel vekst de senere årene, men vi skal videre. Ambisjonen er å bli Norges første arbeidslivsuniversitet, og vi håper du har lyst til å være med på denne reisen.

Institutt for ledelse og organisasjon har om lag 1200 studenter på bachelor- og mastergradsnivå, og i 2020 etablerer vi ph.d. program. Høsten 2017 startet vi opp et nytt bachelorgradsstudium i innkjøpsledelse. Studieprogrammet har nå klasser i alle tre studieår, samt at vi også har klasser i bedriftsinterne samarbeid. Instituttet tilbyr i tillegg to mastergrader i Ledelse og HR, samt fire bachelorgradsstudier innenfor HR. Våre studier tilbys både stedbasert både og på nett.

Fagområdet innkjøp og logistikk er av de områdene ved høyskolen hvor vi ser at vi arbeidslivet ønsker etter- og videreutdanning, samt forskningssamarbeid. Høyskolen har et samarbeid med Zaragoza Logistics Centre som er en del av University of Zaragoza og MIT Global Scale Network, knyttet til forskning og utdanning.

I denne forbindelse søker vi etter professor/førsteamanuensis i 100 % stilling med generell kompetanse innenfor innkjøp og logistikk, med erfaringer innen en eller flere av områdene: Innkjøp, anskaffelser, logistikk, leverandørrelasjoner, verdikjedeledelse, bærekraft.

Kandidaten bør ha:

  • Erfaring fra deltakelse i forskningsprosjekter og erfaring med deltakelse i nasjonale og internasjonale forskningsnettverk
  • Erfaring fra studier på mastergrads- og ph.d. nivå gjennom veiledning, undervisning eller programledelse
  • Har erfaring med innhenting av eksternt finansierte forskningsprosjekter
  • Har evne til nytenkning og samarbeid
  • Har pedagogisk kompetanse. Hvis kandidaten ikke har dette, forplikter kandidaten seg til å gjennomføre høyskolens program i Basiskompetanse i pedagogikk på 15 studiepoeng innen to år

Den som ansettes må ha evnen og viljen til å være med på å bygge opp et godt fagmiljø med relevant forskning. Høyskolen Kristiania ønsker å være kjent for å ha gode pedagoger. En del av arbeidsoppgavene vil også være undervisning, veiledning og eksamensarbeid. Instituttet legger stor vekt på gode undervisnings- og formidlingsferdigheter, og kandidater kan bli bedt om å gjøre en prøveforelesning før ansettelse. Videre vil stillingen medføre ansvar for noen av emnene i våre studier, bidrag i høyskolens etter- og videreutdanningsprogrammer, og oppgaver knyttet til høyskolens undervisnings- og forskningsleveranser.

For tilsetting som førsteamanuensis kreves enten doktorgrad eller vitenskapelige publiseringer og FoU-arbeid som i omfang og kvalitet tilsvarer en doktorgrad. For tilsetting som professor kreves dokumentasjon fra kommisjonsvurdert opprykksøknad ved et annet universitet eller høyskole. Aktuelle kandidater vil kunne kommisjonsvurderes ved Høyskolen Kristiania i forbindelse med tilsetting. Det legges stor vekt på formidlingsevne og personlig egnethet.

Undervisningen på Høyskolen Kristiania forutsetter at den som ansettes snakker et skandinavisk språk, og kan undervise på engelsk. Høyskolen Kristiania har konkurransedyktige betingelser i universitets- og høyskolesektoren.

Søknaden sendes elektronisk via vår søknadsportal, og skal inneholde:

  1. Søknadsbrev
  2. CV
  3. Vitnemål og diplomer
  4. Fullstendig liste over publikasjoner, hvor opptil 15 arbeider som ønskes vurdert kan legges ved.
  5. Oversikt over forskningsmeritter
  6. Oversikt over undervisningserfaring
  7. Forskningsplan

Lurer du på noe vedrørende stillingen eller hvordan der er å jobbe hos oss?

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

Søknadsfrist er 6. november 2019.

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.  

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS