Stilling:

Førsteamanuensis i Ledelse / HR

Søknadsfrist 15.03.2019

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania har et spennende utdanningstilbud innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, innovasjon, teknologi, forebyggende helsefag og en rekke kreative fag – fordelt på campuser i Oslo, Bergen og Trondheim. Vi har i tillegg nettstudier og er en akkreditert høyskole med solid økonomi. Alt overskudd i stiftelsen går tilbake til høyskolen, og blir investert til det beste for studentene. Høyskolen Kristiania er en stiftelse med 10 000 studenter og 460 ansatte. Vi har hatt en formidabel vekst de senere årene, men vi skal videre. Ambisjonen er å bli Norges første arbeidslivsuniversitet, og vi håper du har lyst til å være med på denne reisen.

Institutt for ledelse og organisason har om lag 1200 studenter på bachelor- og mastergradsnivå, og vi tilbyr Norges første og største bachelorgrad i HR og personalledelse i Oslo og Bergen. Instituttet tilbyr to mastergrader i ledelse, samt bachelorgrader innenfor service, hotelledelse, reiselivsopplevelse, pedagogikk og innkjøp, både stedbasert og på nett. I den forbindelse søker vi etter førsteamanuensis i ledelse/HR med generell kompetanse innenfor våre hovedområder ledelse/HR og særlig erfaring innen en eller flere av områdene: organisatorisk ledelse, autonome organisasjons- og ledelsesformer, identitet, makt, gruppedynamikk og relasjoner, seleksjon og rekruttering, etikk og lederutvikling.

Kandidaten bør ha:

  • Erfaring fra deltakelse i forskningsprosjekter og erfaring med deltakelse i nasjonale og internasjonale forskningsnettverk.
  • Erfaring fra studier på mastergrads- og ph.d.-nivå gjennom veiledning, undervisning eller programledelse.
  • Har erfaring med innhenting av eksternt finansierte forskningsprosjekter
  • Har evne til nytenkning og samarbeid
  • Har pedagogisk kompetanse. Hvis kandidaten ikke har dette, forplikter kandidaten seg til å gjennomføre høyskolens program i Basiskompetanse i pedagogikk på 15 studiepoeng innen to år.

En del av arbeidsoppgavene vil også være undervisning, veiledning og eksamensarbeid. Instituttet legger stor vekt på gode undervisnings- og formidlingsferdigheter, og kandidater kan bli bedt om å gjøre en prøveforelesning før ansettelse. Videre vil stillingen medføre ansvar for noen av emnene i våre studier, bidrag i høyskolens etter- og videreutdanningsprogrammer, og oppgaver knyttet til høyskolens undervisnings- og forskningsleveranser.

For tilsetting som førsteamanuensis kreves enten doktorgrad eller vitenskapelige publiseringer og FoU-arbeid som i omfang og kvalitet tilsvarer en doktorgrad. Det legges stor vekt på formidlingsevne og personlig egnethet.

Undervisningen på Høyskolen Kristiania forutsetter at den som ansettes snakker et skandinavisk språk, og kan undervise på engelsk.

Den som tilsettes må være villig til å undervise ved våre bachelorgrader både i Bergen og Oslo.

Høyskolen Kristiania har konkurransedyktige betingelser i universitets- og høyskolesektoren.

Søknadsfrist: 15. mars 2019

Søknaden sendes elektronisk via vår søknadsportal, og skal inneholde:

  1. Søknadsbrev
  2. CV
  3. Fullstendig liste over publikasjoner, hvor opptil 15 arbeider som ønskes vurdert kan legges ved.
  4. Oversikt over forskningsmeritter
  5. Oversikt over undervisningserfaring
  6. Forskningsplan

For mer informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med:

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS