Ledig stilling ved Høgskolen i Innlandet

Høgskolelektor / førsteamanuensis i Organisasjon og ledelse og Sport management

Søknadsfrist: 26.04.2020

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet har over 14 000 studenter, 1000 ansatte og har studiesteder i Lillehammer, Hamar, Elverum, Rena, Evenstad og på Blæstad.


Høgskolen i Innlandet skal bygge sterke og solide fag- og forskningsmiljøer som setter spor etter seg regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utvikle en ny og bedre institusjon med høy faglig og pedagogisk kvalitet, og som tar sikte mot å oppnå universitetsakkreditering innen 2020.


Vår visjon er «Sterkere sammen».

Om stillingen

Stillingen ligger til Handelshøgskolen Innlandet - fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap, Institutt for organisasjon, ledelse og styring. Stilingen er midlertidig, 100%, til 31.1.2021.

Kontakt:

  • Instituttleder Jens Petter Madsbu, Tel: 624 30 437,Mob: 920 52 429, e-post: jens.madsbu@inn.no
  • Høgskolelektor Trine Løvold Syversen, tlf. 612 88 056, e-post: trine.syversen@inn.no

Ansvar og oppgaver

Den som tilsettes vil ha hovedarbeidsplass på Lillehammer og være organisatorisk tilknyttet fagmiljøene for Sport management, samt Bachelor i organisasjon og ledelse, som har ansvar for studieprogrammene Sport management og Bachelor i organisasjon og ledelse. Vedkommende må påregne undervisning i fellesemner som innbefatter flere studieprogrammer, på ulike nivåer, både på heltid og deltid, samt ved flere studiesteder. Det forventes at vedkommende tar en aktiv rolle i forhold til studiekvalitetsarbeid.

Som faglig ansatt vil arbeidsoppgavene være knyttet til undervisning, veiledning, forskning og formidling innen fagfeltene Sport management, organisasjon og ledelse, også knyttet til idrett og arrangement og samfunnsvitenskapelig metode.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Undervisning, veiledning og formidling innen fagområdet sport management og organisasjon, ledelse, og innovasjon, samt samfunnsvitenskapelig metode.

Kvalifikasjoner

Kompetanse og erfaring

  • For ansettelse som høgskolelektor kreves hovedfag/mastergrad innen relevant fagområde.
  • For ansettelse som førsteamanuensis kreves doktorgrad eller tilsvarende innen relevant fagområde.
  • Den som tilsettes bør i tillegg ha undervisnings- og veiledningserfaring på bachelornivå. Erfaring med forskning innen fagområdene vil tillegges vekt.

Mer informasjon om de formelle kvalifikasjonskravene, se Forskrift om ansettelse og opprykk i undervisnings- og forskerstillinger.

Pedagogisk kompetanse

  • For ansettelse som høgskolelektor kreves dokumentert relevant praktisk-pedagogisk kompetanse på grunnlag av utdanning eller undervisning og veiledning.
  • For ansettelse som førsteamanuensis vil søkere bli bedømt på om de oppfyller følgende krav:- Gjennomført eget program (minimum 200 timer)/relevante kurs og egen praktiske undervisning, og opparbeidet grunnleggende ferdigheter innen planlegging, gjennomføring, evaluering og utvikling av undervisning og veiledning (grunnleggende kompetanse for undervisning og veiledning på universitets- og høyskolenivå).
  • Ferdighetene skal dokumenteres i form av en systematisk og samlet fremstilling som vurderes ved institusjonene.

For begge stillingskategorier gjelder at de som ikke oppfyller kravene om pedagogisk kompetanse ved ansettelsen, skal pålegges å oppfylle dem innen to år etter ansettelsen.

Språk

God muntlig og skriftlig fremstillingsevne er påkrevd, og det forventes at den som får vikariatet kan undervise på norsk (eller skandinavisk) og engelsk.

Personlig kompetanse

Vi ønsker en medarbeider som kan ta en aktiv rolle og posisjon i å styrke og videreutvikle studietilbudene som vedkommende blir tilknyttet og således være en vesentlig bidragsyter til Handelshøgskolens satsing på grunnstudier, men også på den faglige spydspissen til fakultetet som er innovasjon.

Vi søker en kollega som kan omgås studenter, inkludert voksne studenter i arbeid, og kolleger på en god måte, og som vil bidra til et godt samarbeidsklima.

Personlig egnethet vil vektlegges, herunder kommunikasjonsferdigheter, evne til selvstendig arbeid, gode samarbeidsevner og i tillegg gode formuleringsevner.

Vurderingen av hvilken kandidat som er best kvalifisert vil være en helhetlig vurdering av utdanning, erfaring og personlig egnethet, i tillegg til motivasjon og øvrige kvalifikasjonskrav slik de er formulert i annonseteksten

Hvordan søke

Søknad og CV registreres elektronisk via "Søk stillingen"

Søknaden må inneholde:

  • Søknadsbrev
  • Utfyllende oversikt over utdanning, vitnemål, arbeidserfaring, pedagogisk erfaring, administrativ erfaring, akkvisisjonsarbeid, koordinerings erfaring og andre kvalifiserende aktiviteter
  • Dokumentasjon på pedagogiske kvalifikasjoner, herunder formell pedagogisk utdanning, pedagogisk praksis (for eksempel undervisnings-/veiledererfaring), erfaring med studiekvalitetsutvikling, utvikling av undervisningsopplegg, studieplaner etc. I tillegg ønskes inntil en sides refleksjon rundt ditt pedagogiske grunnsyn og din egen pedagogiske utvikling
  • Oversikt over eksternfinansierte prosjekter
  • Publikasjonsliste
  • Inntil 10 arbeider til vurdering

Har du spørsmål om opplasting av vedlegge eller andre tekniske forhold rundt søknaden kan Jobbnorge kundeservice kontaktes. Kontaktinformasjon ligger som lenke i søknadsskjema.

Aktuelle søknader vil bli vurdert av en sakkyndig komité. Utfyllende CV, bekreftede kopier av vitnemål og attester, publikasjonslister og dokumenter/arbeider som skal vurderes skal legges som elektroniske vedlegg eller lenker til søknaden.

Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju og prøving av praktiskpedagogiske ferdigheter.

Anmodning om unntak fra offentlig søkerliste må begrunnes tydelig og angis via elektronisk søknadsskjema. Søkere vil bli kontaktet dersom høgskolen ikke kan følge anmodningen (jf. off.loven § 25).

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål ved HINN å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Arbeidsforholdene tilrettelegges om nødvendig for personer med redusert funksjonsevne. Dersom søkere tilkjennegir at de har nedsatt funksjonsevne eller hull i CV, kan denne opplysningen bli brukt til registreringsformål i forbindelse med måltallet.

Vi tilbyr

  • En spennende og utfordrende jobb ved en høgskole i utvikling, engasjerte kolleger og et godt arbeidsmiljø
  • Stillingen lønnes i stillingskode 1008 Høgskolelektor / 1011 Førsteamanuensis i Statens lønnsregulativ, innplassert etter kompetanse og erfaring

For mer informasjon om HINN som arbeissgiver, se her.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS