LEDIG STILLING VED SINTEF

Forskere / Master of Science ved gruppen for robotikk og regulering

Søknadsfrist: 14.02.2021

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Digital driver forskning og innovasjon innenfor digitale teknologier, teknologiorienterte samfunnsfag og helse. Vår flerfaglige kunnskapsbase benyttes på tvers av alle bransjer, og hjelper våre kunder med å utnytte og møte mulighetene som skapes av digitalisering og digital transformasjon.

SINTEF har nye, spennende stillinger ledig hos SINTEF Digital, i gruppen for robotikk og regulering. Vi ser etter deg med mastergrad eller en PhD innenfor kybernetikk, realfag eller datateknologi.

SINTEF er en av Norges mest anerkjent merkevarer, og er i dag et av Europas største uavhengige forskningsinstitutt. Dette omdømmet og vår vekst er resultat av de innovasjoner og løsninger vi har utviklet for våre kunder og samfunnet. Vår visjon er teknologi for et bedre samfunn, og dette har vært fundamentet for all vår virksomhet i 70 år. FNs bærekrafts mål er en viktig og naturlig del av hverdagen i SINTEF og vi rapporterer om dette årlig i vår egen bærekraftsrapport.

Vi jobber vi med anvendt forskning gjennom ulike forskningsprosjekter, ofte i tett samarbeid med industribedrifter. Som nyansatt i denne gruppen vil du bli en del av et sterkt faglig miljø, og jobbe på tverrfaglige prosjektteam sammen med dyktige kollegaer. Typiske arbeidsoppgaver vil bestå av å utvikle ny teknologi og metoder, gjøre eksperimenter i lab og hos kunder, delta på kundemøter og workshops, samt bidra til vitenskapelige publikasjoner og søknadsskriving for nye prosjekter.

Vi ser etter deg som har erfaring med og interesse for et eller flere av følgende områder:

  • Robotikk, autonomi og droner.
  • Programmering, gjerne i ulike språk (Python/MATLAB/ C++ etc).
  • Kybernetikk, dataanalyse og estimering.
  • Maskinlæring og AI.

For oss er det også viktig at du har gode akademiske kvalifikasjoner, ønsker å jobbe i prosjekt sammen med andre, og er dyktig til å skrive om og presentere tekniske resultater. Som oss andre må du ha kundefokus og være løsningsorientert. Det er en fordel, men ikke et krav at du har erfaring med forskning eller fra næringslivet. Du vil sammen med meget erfarne kolleger få en utviklende arbeidsdag med industriell robotikk og samhandlende droner, og prosjekter innen estimering og styring.

SINTEF gir sine medarbeidere:

  • God ledelse og systematisk utvikling av ledertalenter.
  • Et dokumentert godt og inkluderende arbeidsmiljø som verdsetter mangfold.
  • En variert og fleksibel arbeidshverdag i det som er kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver. i en årrekke, og senest i år.
  • Unike muligheter til faglig og personlig vekst i et kompetansemiljø.
  • Helt spesielt gode pensjons- og forsikringsordninger, velferdsordninger og konkurransedyktige betingelser.

Velkommen til SINTEF som den du er, og den du ønsker å bli!

Søknadsfrist er 14 februar 2021, og arbeidssted er Trondheim.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS