Ledig stilling ved Nordlandsforskning

Velferdsforskere

Søknadsfrist: 01.08.2019

Er du vår nye velferdsforsker?

Nordlandsforskning søker nye velferdsforskere.

Du har erfaring og interesse for forskning på velferdstjenester og offentlig velferdspolitikk og vil inngå i Forskningsgruppen Velferd. Det forventes at du bidrar inn i vår langsiktige satsning på Innovasjon i velferd. Forskningsgruppen har en rekke større forskningsprosjekter på organisering og utvikling av nye velferdstjenester blant annet innenfor områdene utdanning og arbeid, helse og omsorg, velferdsteknologi, folkehelse, oppvekst, ulike diskrimineringsgrunnlag, samt sårbare grupper i overganger mellom ulike velferdssystemer.

Vi er særlig på utkikk etter deg som har forskningserfaring innen våre forskningsområder og som vil være med å videreutvikle disse områdene. Du har doktorgrad eller tilsvarende kompetanse og har helst relevant erfaring fra oppdragsforskning og prosjektledelse. Du bør ha erfaring med å publisere vitenskapelige artikler og nasjonale og internasjonale nettverk teller positivt. Har du erfaring med søknader til Norges Forskningsråd og EU, vil dette vektlegges. Både kvantitativ og kvalitativ metodekompetanse er av interesse.

Som vår nye velferdsforsker vil du inngå i et aktivt forskningsmiljø med tidvis høyt arbeidstempo. Du må like å arbeide prosjektbasert og i tverrfaglige team. Du må være fleksibel og kunne håndtere flere prosjekter samtidig. Vi har et svært godt arbeidsmiljø og høy trivsel, og ser etter forskere som bidrar positivt til dette.

Les mer om Nordlandsforskning på nordlandsforskning.no og på facebook.com/nordlandsforskning.

Gode språkkunnskaper i norsk/skandinavisk og engelsk muntlig og skriftlig er et krav. Tilsetningstidspunkt diskuterer vi, og lønn følger lokal særavtale.

Søknadsfrist 15. august 2019 – sendes til [email protected]

Er du interessert, ta kontakt med: