Stilling:

Forskningssjef Avl og genetikk

Søknadsfrist 20. februar 2019

Om stillingen

Nofima søker ny forskningssjef for forskningsavdeling Avl og genetikk i divisjon Akvakultur på Ås. Er du en trygg leder som motiveres av å oppnå gode resultater sammen med andre? Har du relevant utdanning med erfaring fra kunnskapsintensiv og bransjenær virksomhet, da er kanskje dette stillingen du ser etter.

Forskningssjefen inngår i divisjonens ledergruppe, og skal bidra til å utvikle akvakulturdivisjonen og Nofima videre gjennom å styrke selskapets posisjon som et forskningsinstitutt som skaper konkurransefortrinn for sine kunder. Forskningsavdeling Avl og genetikk skal bidra til bærekraftig utvikling av akvakultur gjennom forskning på avl og genetikk av etablerte og nye oppdrettsarter.

Nofima
Akvakultur på Ås

Nofima AS er et av Europas største næringsrettede forskningsinstitutt som driver forskning og utvikling for akvakulturnæringen, fiskerinæringen og matindustrien. Vi leverer internasjonalt anerkjent forskning og løsninger som gir næringslivet konkurransefortrinn langs hele verdikjeden.

Nofima har hovedkontor i Tromsø, og forskningsvirksomhet i Alta, Bergen, Stavanger, Sunndalsøra, Tromsø og på Ås. Instituttet ble etablert 1.januar 2008 og har 370 ansatte. Se www.nofima.no.

Akvakulturdivisjonen har i overkant av 140 medarbeidere med fire forskningsavdelinger, to laboratorier og forsøksstasjon på Sunndalsøra. Avdeling for Avl og genetikk har 13 medarbeidere der hovedandelen er forskere med doktorgrad.

Kvalifikasjonskrav

Du bør ha erfaring fra forskning, ha en strukturert og delegerende lederstil og gode evner til å bygge relasjoner og nettverk. God formidlingsevne på norsk, både skriftlig og muntlig vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

Nofima og divisjon Akva kan tilby en arbeidsplass i utvikling med en visjon om å være med å skape en oppdrettsnæring som framtidens generasjoner kan være stolte av. Divisjon Akva har et sterkt fagmiljø som dekker alle ledd i den verdikjeden som havbruksnæringen representerer. Ansatte har gode muligheter for teoretisk og praktisk arbeid. Nofima tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjon og forsikringsordninger og fleksibel arbeidstid. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Spørsmål om stillingen

For mer informasjon om stillingen kontakt divisjonsdirektør Bente E. Torstensen, tlf: 913 28 341. E-post: Bente.torstensen@Nofima.no.

Søk på stillingen her

Powered by Labrador CMS