Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

Seniorrådgiver ved campusadministrasjonen i Alta

Søknadsfrist: 01.11.2019

Vil du jobbe ved verdens nordligste universitet?

Om stillingen

Ved UiT Norges arktiske universitet er det ledig en stilling som seniorrådgiver i campusadministrasjonen i Alta. Administrasjonen er plassert organisatorisk hos Universitetsdirektøren, med arbeidssted i Alta.

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Campus i Alta har i dag ca. 1.850 studenter fordelt på ulike enheter. Antallet studenter er i vekst og enhetene er i god utvikling. På campus Alta finner du Institutt for lærerutdanning og pedagogikk, Institutt for bygg, energi og materialteknologi, Institutt for reiseliv og nordlige studier, Institutt for barnevern og sosialt arbeid, Idrettshøgskolen og Handelshøgskolen.

Nærmere opplysninger om stillingen ved:

Mer om stillingen

Arbeidsområder:

  • Utredningsarbeid.
  • Saksbehandling for råd og utvalg.
  • Planlegging og gjennomføring av arrangementer (åpningsuka, forskningsdagene o.l).
  • Lederstøtte.
  • Beredskapsarbeid kan bli tillagt stillingen.

Stillingen skal bidra til å dekke behovet for felles-administrative tjenester som enhetene ved campus i Alta har. Oppgavene er tett koblet til andre administrative funksjoner og campus er i utvikling og vekst. Det gjør at man må være åpen for at arbeidsoppgavene kan endres.

Stillingens innhold gjør at det er behov for en person som er utadvendt og serviceinnstilt. For å bli en god støtte for ledere kreves det at henvendelser blir positivt mottatt og besvart profesjonelt. Oppgavene krever at den som tilsettes har gode samarbeidsevner, og kan arbeide planmessig og selvstendig.

Kvalifikasjonskrav

Stillingen krever:

  • utdanning på mastergradsnivå, men relevant erfaring kan erstatte utdanningskravet.
  • gode norsk- og engelskkunnskaper både skriftlig og muntlig.
  • gode digitale ferdigheter
  • følgende personlige egenskaper:
    • samarbeidsevne
    • planmessighet
    • åpen for nye erfaringer

Det er en fordel om du har tilegnet deg relevant nettverk i offentlig sektor og privat næringsliv.

Arbeidsvilkår

Lønn etter statens regulativ kode 1364 Seniorrådgiver.

Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse.

Søknad

Søkerne vil bli vurdert av en sakkyndig komité. De søkerne som vurderes å være best kvalifisert vil bli innkalt til intervju. Intervju skal blant annet ta sikte på å avklare personlig egnethet for stillingen. Søkere som blir invitert til intervju må ta med originale vitnemål og attester.

Søknad sendes elektronisk via www.jobbnorge.no

Bedømmelse forutsetter at søknadsdokumenter (nevnt under) er vedlagt i Jobbnorge innen søknadsfristens utløp. Dokumenter som skal vurderes må være sertifisert og oversatt til skandinavisk eller engelsk.

Vedlegg til søknadsbrev:

  • CV (fullstendig oversikt over utdanning, praksis og faglig arbeid)
  • vitnemål og karakterutskrift
  • attester og referanser med kontaktinformasjon

Informasjon

UiT Norges arktiske universitet legger vekt på mangfold, og oppfordrer allekvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. Universitetet er IA-virksomhet og legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne.

Finnmark har for tiden en ordning med ettergivelse av studiegjeld til Statens lånekasse med maks. kr 25 000 pr år.

Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger; Personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven §25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Les mer på våre nettsider.

Velkommen som søker.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS