Stilling:

Førstekonsulent i økonomi - fast stilling (Drivkraft i nord)

Søknadsfrist 05.03.2019

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Om stillingen

Ved Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning (HSL-fakultetet), UiT Norges arktiske universitet, er det ledig to faste stillinger som økonomikonsulent ved seksjon for økonomi og organisasjon med arbeidssted Alta.

HSL-fakultetet har 7 institutter og 4 sentre. Disse er lokalisert til Tromsø, Alta, Harstad og Kirkenes. Ved fakultetet er det om lag 630 årsverk og 4200 studenter. Fakultetet driver forskning, undervisning og utadrettet virksomhet i en rekke humanistiske og samfunnsvitenskapelige fag/disipliner. Innenfor flere fagfelt har fakultetet de tyngste forskningsmiljøene i Norge og landsdelen, og store deler av undervisningstilbudet er også unikt i nordnorsk sammenheng. Fakultetet har dessuten hovedansvar for universitetets samlede portefølje innen lærerutdanning.

Seksjon for økonomi og organisasjon er en del av fakultetsadministrasjonen og har ca. 15 årsverk som ivaretar oppgaver innenfor feltene HR, økonomi og forskningsfinansiering for hele fakultetet.

Assisterende fakultetsdirektør er seksjonens leder og nærmeste overordnede. De utlyste stillingene er lokalisert til Alta.

Du får jobbe med

De utlyste stillingene vil inngå i seksjonens økonomistab som ivaretar oppgaver innenfor økonomistyring, regnskap, forvaltninga av eksternfinansierte prosjekter og innkjøp. Aktuelle oppgaver vil være:

  • Bistand overfor institutt/enheter i forbindelse med budsjettering og løpende økonomioppfølging
  • Økonomioppfølging av eksternt finansierte prosjekter
  • Regnskapsarbeid og bilagsbehandling
  • Innkjøp og bestillinger
  • Generell saksbehandling innen økonomifeltet
  • Utviklingsoppgaver og effektivisering innenfor fagområdet

Den som tilsettes må også ta del i tilgrensede oppgaver som ligger ved seksjonen. Endringer i arbeidsoppgaver må påregnes i takt med videreutvikling av seksjonen og fakultetet og som følge av administrative endringsprosesser ved universitetet.

Det forventes også at stillingsinnehaveren bidrar til utvikling og effektivisering av fakultetets økonomifelt.

Hvilke oppgaver som konkret blir lagt til hver av de utlyste stillingene vil også avhenge av søkernes kvalifikasjoner.

Kvalifikasjoner

For stillingene kreves relevant utdanning på minimum bachelornivå. God tall- og økonomiforståelse, å kunne kommunisere flytende på norsk både skriftlig og muntlig samt gode engelskkunnskaper er en forutsetning. Relevant erfaring, kjennskap til UBW On (Agresso) eller andre tilsvarende økonomisystem, god IT-kunnskap og kjennskap til universitetssektoren eller annen type offentlig sektor vil være en fordel.

Vi søker etter medarbeidere som er serviceinnstilte, fleksible, systematiske og har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Den som tilsettes må kunne arbeide både selvstendig og i team. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Vi tilbyr

  • fleksibel arbeidstid
  • trening i arbeidstida
  • gode pensjons- og velferdsordninger

Finnmark har for tiden en ordning der du kan få ettergitt deler av studiegjeld til Lånekassen. Det er mulig å få ettergitt (slettet) ti prosent av opprinnelig lån, maksimalt 25 000 kroner per år, hvis du bor og arbeider i fylket.

Slik søker du

Søknad sendes elektronisk på søknadsskjema på www.jobbnorge.no og skal inneholde:

  • søknadsbrev
  • CV (fullstendig oversikt over utdanning og praksis)
  • vitnemål og karakterutskrift
  • attester og 2-3 referanser med kontaktinformasjon

Vurderingen av søkerne forutsetter at overnevnte dokumenter er lagt inn i Jobbnorge innen søknadsfristen. Søkere som blir invitert til intervju, må ta med originale vitnemål og attester.

Lønns- og arbeidsvilkår

Lønn etter statens regulativ kode 1408 førstekonsulent. For særskilt godt kvalifiserte søkere kan tilsetting som rådgiver (kode 1434) vurderes.

Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse. Tilsettingen skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn

Arbeidsområde og organisering kan endres, og andre oppgaver innenfor avdelingens arbeidsfelt kan etter behov legges til stillingen.

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

Generell informasjon

Ved Universitetet i Tromsø legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger håndteres i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS