Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

Ett års vikariat som studiekonsulent ved Idrettshøgskolen

Søknadsfrist: 16.06.2019

Om stillingen

Ved Idrettshøgskolen er det ledig et vikariat som studiekonsulent.

Stillingen er ledig for snarlig tiltredelse og gjelder frem til og med 31.07.2020.

Idrettshøgskolen er et av ti institutt ved Det helsevitenskapelige fakultet, og har to campus, Alta og Tromsø. Stillingen har sitt arbeidssted på campus i Alta.

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

For mer informasjon om Idrettshøgskolen ved UiT, se linken: Velkommen til Idrettshøgskolen

Du får jobbe med

Stillingens arbeidsområde vil i hovedsak være studieadministrativt arbeid og støtte. Arbeidsoppgaver innbefatter blant annet undervisningsplanlegging, herunder håndtering av systemer for timeplanlegging, studentveiledning og studentservice, informasjonsarbeid, markedsføring, rekruttering, rapportering, saksforberedelser, oppfølging av instituttets nettsider og intranettsider, kvalitetssikring av studieprogram og emner, og sekretærfunksjon for råd og utvalg ved instituttet. I tillegg må studiekonsulenten påregne å arbeide med økonomioppgaver og andre administrative oppgaver ved instituttet.

Kvalifikasjonskrav

For stillingen kreves høyere utdanning på minimum bachelornivå/cand.mag.

Manglende formell utdanning kan kompenseres ved lang og særlig relevant praksis som saksbehandler, kombinert med kurs, etter- og videreutdanning.

Videre kreves god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og gode engelskkunnskaper.

Erfaring fra saksbehandling er en fordel. Erfaring fra og kunnskap om instituttets studieportefølje er en fordel. Kjennskap til forskning og undervisning vil bli vektlagt

Det vil i tillegg vektlegges at søkere har relevant studieadministrativ erfaring og erfaring i bruk av studieadministrative verktøy som for eksempel FS, TP, Canvas og e-Phorte.

Personlige egenskaper:

Til stillingen søker vi en serviceinnstilt og fleksibel person som kan jobbe selvstendig, effektivt og strukturert. Gode kommunikasjonsferdigheter og personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi søker etter en utadvendt, serviceinnstilt og fleksibel person som har stor arbeidskapasitet, kan jobbe selvstendig, effektivt og strukturert. Gode samarbeidsevner og positiv holdning til lagarbeid er nødvendig, og det er en fordel om du er ryddig og evner å håndtere flere oppgaver samtidig. Det er også viktig å kunne innarbeide og følge opp gode rutiner på en selvstendig og effektiv måte.

Det søkes etter person som aktivt vil medvirke til et godt arbeidsmiljø.

Vi kan tilby

  • et godt arbeidsmiljø og interessante arbeidsoppgaver
  • gode velferdsordninger
  • Pensjonsordning i Statens pensjonskasse

Arbeids- og lønnsvilkår

Stillingen lønnes etter statens regulativ førstekonsulent kode 1408. Fra bruttolønn blir det trukket lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Finnmark har for tiden en ordning der du kan få ettergitt deler av studiegjeld til Lånekassen. Det er mulig å få ettergitt (slettet) ti prosent av opprinnelig lån, maksimalt 25 000 kroner per år, hvis du bor og arbeider i fylket.

Kontaktinformasjon

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt:

  • Instituttleder Carsten Gade Rolland, tlf.78 45 02 25, e-post: carsten.g.rolland@uit.no og
  • Kontorsjef Gro Anett Olaussen, tlf. 78 45 04 04, e-post: gro.a.olaussen@uit.no

Generell informasjon

Ved UiT Norges arktiske niversitetet i Tromsø legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger håndteres i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS