Ledig stilling ved SINTEF

Konserndirektør - SINTEF Community

Søknadsfrist: 10.01.2020

SINTEF Community (som er en fusjon av tidligere SINTEF Byggforsk og SINTEFs avdelinger for transport og samfunnsøkonomi) har nesten 260 medarbeidere fordelt på kontorene i Trondheim og Oslo. Instituttet driver forskning, forskningsbasert rådgivning, laboratorie-, sertifiserings-, og anvisningsvirksomhet for bygg, anlegg og transportbransjen, og har dermed bl.a. en aktiv rolle i å bidra til FNs bærekraftmål nr. 11, om smarte byer og samfunn. Det gjennomføres prosjekter for 400 millioner kroner i samarbeid med private næringsliv og offentlig sektor. Vi ligger i forkant av digital tjenesteleveranse, blant annet gjennom Byggforskserien. Vår konserndirektør gjennom siste 10 år skal over i en annen stilling og vi søker hennes etterfølger.

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Community er et forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg, infrastruktur og mobilitet. Vi skaper verdier for våre kunder og samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, sertifisering og kunnskapsformidling. Vi har spisskompetanse innenfor fagområder som arkitektur, bygg, vann, samferdsel og samfunnsøkonomi. Vi utvikler fremtidens løsninger for et bærekraftig samfunn.

Framtidens bærekraftige løsninger for det bygde samfunn

Som Konserndirektør i SINTEF leder du et veldrevet institutt som betjener et marked i rivende utvikling. Du er også en del av SINTEFs konsernledelse. Kundene konfronterer oss i økende grad med komplekse problemstillinger som må løses i et samspill mellom kompetansen i ulike deler av virksomheten, og konsernledelsen er derfor et viktig nav i å gripe disse mulighetene. Som instituttleder rapporterer du til konsernsjef og har resultatansvar for SINTEF Community.

Vi ser etter en person med høyere utdanning, gjerne innen bygg- og anlegg. Du har erfaring fra et større selskap og evner å kombinere motiverende og faglig ledelse internt, med tilstrekkelig synlighet og tilstedeværelse ekstern blant aktørene i næringen og på de arenaer det er naturlig å møtes. Du har god forretningsmessig forståelse.

For nærmere opplysninger om og en uforpliktende samtale ta kontakt med Visindi ved:

  • Partner Jo Skjelstad tlf. 414 31 954, eller
  • Senior rådgiver Nils Jørgen Tømmerås tlf. 971 84 166

Alle henvendelser til Visindi behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor SINTEF i den innledende fase.

Søknad med CV lastes opp snarest og innen 10. januar 2020 via www.visindi.no.

https://visindi.no/stilling/konserndirektor-sintef

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS