Ledig stilling ved Københavns Universitet

Dekan til SCIENCE – Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

Ansøgningsfrist: 28.08.2019

Københavns Universitet søger en erfaren og visionær leder til stillingen som dekan på SCIENCE. Dekanen skal stå i spidsen for en ambitiøs og dynamisk arbejdsplads med en tydelig selvforståelse og et solidt udgangspunkt for at fastholde, udvikle og anvende natur- og biovidenskabelig viden på højeste internationale niveau, til gavn for samfund og erhvervsliv. SCIENCE spiller en central rolle i løsningen af store udfordringer i en verden med markante forandringer og øget pres på klima- og naturressourcer.

Københavns Universitet

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Dekanen har i samarbejde med fakultetets øvrige ledelse ansvaret for den strategiske udvikling af undervisnings- og forskningsaktiviteterne, herunder at skabe sammenhæng mellem forskning, undervisning og videndeling. Dekanen er sammen med fakultetsdirektøren ansvarlig for fakultetets økonomi og varetager den overordnede ledelse af medarbejderne på SCIENCE efter retningslinjer fastsat af rektor.

Dekanen indgår i universitetets tværgående ledelse sammen med direktionen og de fem øvrige dekaner. Det har høj prioritet at udvikle det tværfakultære samarbejde inden for undervisning, uddannelse og forskning.

Dekanen skal være en anerkendt forsker, have relevant ledelseserfaring, indgående viden om universitetspolitik og undervisningskompetence på universitetsniveau samt kendskab til universitetets samarbejde med erhvervslivet, ministerier, fonde m.m. Dekanen skal være empatisk og kunne forstå og motivere kolleger, medarbejdere og studerende samt indgå i forpligtende relationer med de mange interessenter.

Dekanen skal i øvrigt have de ledelsesmæssige og personlige kompetencer, der er beskrevet i stillings- og personprofilen.

Forventet tiltrædelse 1. januar 2020.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

  • Rektor Henrik C. Wegener på tlf. 20 20 19 63 eller hos
  • Adm. direktør Lars Muusmann, MUUSMANN A/S, på tlf. 40 76 72 27

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist er onsdag den 28. august 2019.

Ansøgning der omfatter CV og visionsoplæg stiles til rektor Henrik C. Wegener og søges ved klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget.

Se universitetets og fakultetets hjemmeside på www.ku.dk.

Søg stillingen

Arbejdssted: SCIENCE Fakultetssekretariat

Arbejdsstid: Fuldtid

Hjemmeside: www.science.ku.dk

Powered by Labrador CMS