Ledig stilling på Universitetet i Sørøst-Norge

Oppdragsforsker innen sosialt entreprenørskap og sosial innovasjon (170567)

Søknadsfrist: 06.06.2019

Om stillingen

Ved Fakultet for Helse og sosialvitenskap er det pr. omgående ledig fast stilling som oppdragsforsker innenfor sosialt entreprenørskap og samskapende sosial innovasjon. Er du opptatt av det som skjer i velferdssamfunnet og ønsker å jobbe innovativt? Da bør du gripemuligheten her.

Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge har om lag 18 000 studenter og ca. 1500 ansatte. Universitetet er organisert i fire fakulteter, og har undervisnings- og FoU-virksomhet på åtte campus. Universitetets hovedprofil er å tilby profesjonsrettete, arbeidslivsorienterte og samfunnsrelevante utdanninger, samt anvendt forsknings- og utviklingsarbeid.

Stillingen er knyttet til Senter for sosialt entreprenørskap og samskapende sosial innovasjon (SESAM), ved Institutt for helse- sosial- og velferdsfag. Hovedarbeidssted vil være ved Campus Porsgrunn, Vestfold (Horten) eller Drammen.

Se nettsidene for mer informasjon om senteret: www.usn.no/sesam.

Ansvar og arbeidsoppgaver

Stillingen vil være knyttet til forsknings og utviklingsoppgaver i egen-initierte prosjekter og i prosjekter hvor USN/SESAMs kompetanse blir etterspurt.

SESAM har fire særskilte strategiske sporvalg som stillingen vil være et sentralt virkemiddel for å realisere. Nettverksaktivitet, fasilitering av utviklingsprosjekter, forskning og formidling; blant annet gjennom etter- og videreutdanning. Stillingen vil særlig knyttes opp mot endringer som norske kommuner står overfor og deres roller og oppgaver i det norske velferdssamfunnet. Forskning, utviklingsprosesser og formidling av kunnskap i dette feltet vil være sentrale arbeidsoppgaver.

Kvalifikasjoner

Søkere må ha utdanning på minimum mastergrad eller tilsvarende innen relevant sosial/samfunnsfag. Vi søker etter en person som kjenner norsk kommunesektor godt og som har arbeidet med velferdspolitiske arbeidsoppgaver i noe tid.

Det er ikke lagt faste undervisningsoppgaver til stillingen, men kunnskap om- og glede av formidling vil bli vektlagt. Det er forventninger om kunnskap/erfaring med vitenskapelig metode.

Evne til selvstendig arbeid vil bli vektlagt, men motivasjon og glede av å arbeide i team er også viktig.

Gode skriftlige ferdigheter, både muntlig og skriftlig, er en forutsetning. Arbeidsspråket vil i hovedsak være norsk, men god skriftlig engelsk vil være en fordel.

Personlige egenskaper

  • Selvstendighet.
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
  • Initiativrik.
  • Evne til å arbeide med flere arbeidsoppgaver samtidig.
  • Gode IT-ferdigheter.

Vi tilbyr

  • Et ekspanderende og utviklende fagmiljø.
  • Et arbeidsmiljø med mange internasjonale og nasjonale forgreininger gjennom et rikt nettverk.
  • God pensjonsordning, ansattegoder og gunstige vilkår i Statens pensjonskasse.
  • Ansattegoder og fordeler, bl.a. mulighet for trening i arbeidstiden

Lønn og vilkår

Forsker (kode 1108): NOK 435.500 – 586.500 pr. år. Søkere med godkjent doktorgradsutdanning innplasseres i stilling som Forsker (kode 1109) NOK 515.200 – 646.700 pr. år.

Lønnsplassering etter kvalifikasjoner og tjenesteansiennitet. Fra lønna går lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Ansettelsen skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for ansatte i staten, og etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Andre opplysninger

Tilsettingsorgan er tilsettingsutvalget for undervisnings- og forskerstillinger ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Universitetet i Sørøst-Norge har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

I tillegg ønsker vi at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Som IA-bedrift vil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

I henhold til offentlighetslovens § 25 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkere vil bli varslet dersom slik anmodning ikke tas til følge.

Kontaktinformasjon

For spørsmål om stillingen:

  • Seniorforsker/daglig leder: Lars U. Kobro, e-post: kobro@usn.no, Tlf. 909 42 561, eller
  • Instituttleder Ramona Lorentsen, e-post: ramona.lorentsen@usn.no, Tlf. 902 25 130

For spørsmål om søknadsprosessen:Seksjonssjef rekruttering Britt Granseth Wien, e-post: britt.g.wien@usn.no

Slik søker du

Universitetet i Sørøst-Norge benytter elektronisk søknadsbehandling. Vi ber søkere om å registrere sin søknad og CV elektronisk ved å klikke på lenken "Søk stillingen".

Følgende dokumenter skal legges ved den elektroniske søknaden:• Attesterte kopier av vitnemål og attester fra høgskole/universitet og relevant arbeidserfaring• Kontaktinformasjon til tre referanser

Alle dokumenter må være på et skandinavisk språk eller på engelsk. Eventuelle oversettelse må være attesterte.Vi gjør oppmerksom på at alle etterspurte og relevante vedlegg må lastes opp sammen med søknad/CV for at en søknad skal vurderes for stillingen.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS