Ledig stilling ved Handelshøyskolen BI

Business development manager i Trondheim

Søknadsfrist: 05.08.2019

BI Executive er BIs divisjon for leveranser av åpne kurs i etter- og videreutdanningsmarkedet. BI har hele tiden fokus på salg av videreutdanning til virksomheter (B2B), og enkeltindivider (B2C).

Vi søker etter en salgs- og forretningsorientert person med evne og motivasjon til å bygge relasjoner med individer og virksomheter i regionen.

Arbeidsoppgaver

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

• Salg av executivs kursportefølje til enkeltpersoner og virksomheter, med særlig fokus på næringslivet.

• Gjøre BIs executive tilbud kjent i Trondheim-regionen gjennom tett interaksjon med næringsliv og offentlig sektor.

• Bidra til å styrke samarbeidet mellom akademia og næringsliv, samt offentlig sektor.

• Deltagelse på konferanser, messer/stands med mer

• Studieadministrativt arbeid

o Planlegging av studieportefølje

o Studentveiledning

o Gjennomføring av åpne kurs og programmer ved Campus Trondheim

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Vi ser etter en kandidat med formell utdannelse på bachelornivå eller høyere, og erfaring fra salg. Det er ønskelig at kandidaten har god innsikt i hva som rører seg i næringsliv og offentlig sektor gjennom å være samfunnsengasjert og eksternorientert.

Gode samarbeidsegenskaper og evne til å bygge relasjoner både internt og eksternt er en nødvendighet. Gjennomføringsevne og resultatoppnåelse er også viktig.

Stillingen rapporterer til Head of B2B Open programmes, Katrine Frøyland Kirkebø, campus Oslo i tett samarbeid direktør Asgeir Opland ved Campus Trondheim.

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med:

  • Head of B2B Open programmes Katrine Frøyland Kirkebø på telefon 46410671 eller
  • Business Development Manager Andreas Bilberg på telefon 46410679

Send søknad

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no