Stilling:

SENIORRÅDGIVER / FUNKSJONELL ANALYTIKER I DIGITAL - VIKARIAT

SØKNADSFRIST: 23.11.2018

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa som leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Handelshøyskolen BI har høye ambisjoner for videreutvikling av forskning, utdanningsprogrammer, læringsprosesser og administrative tjenester. Vår strategi er å være blant Europas ledende handelshøyskoler. Endringstakten er høy.

Høyere utdanning er i oppstarten av en gjennomgripende digital transformasjon av virksomheten. Handelshøyskolen BI har over flere år utviklet digitale løsninger for mer effektive og kundevennlige prosesser. Viktige tjenester som salg, undervisning og eksamen skal ytterligere digitaliseres. Som følge av fravær søker vi nå etter en seniorrådgiver / funksjonell analytiker i et vikariat i avdelingen Master Systems & Analytics.

Ansvarsområder

Funksjonell analytiker jobber i skjæringspunktet mellom virksomhetsdrift og systemutvikling for å sikre en aktiv forvaltning og videreutvikling av systemporteføljen. Funksjonell analytiker skal sikre at BIs systemportefølje understøtter BIs virksomhetsprosesser og effektivt bidrar til BIs langsiktige måloppnåelse. Funksjonell analytiker er bindeleddet mellom forretningen og utviklerne og skal sikre at funksjonelle brukeres behov og krav formidles til systemutviklere i Digital på en tydelig måte.

Innehaver av stillingen samarbeider tett med brukerne av IT-tjenestene og vil ha aktiv dialog med brukerne av systemene om deres ønsker og krav. Funksjonell analytiker må ha god forståelse for brukernes behov og hvordan de aktuelle systemene understøtter arbeidsprosessene. En viktig oppgave er å innhente, koordinere og sørge for prioritering av brukerinnspill til videreutvikling. Dette skal bidra til å omsette krav og behov til tjenester i systemet og skjer i nært samarbeid med brukerne.

Funksjonell analytiker er en sentral rolle for aktiv forvaltning av BIs systemer. Rollen krever forståelse for virksomhetens arbeidsprosesser og studentenes / ansattes behov i tillegg til betydelig innsikt i IT-systemene som støtter disse. Stillingen innebærer også utredningsoppdrag for nye virksomhetsbehov, en sentral rolle ved gjennomføring av GDPR-tiltak samt ansvar for å forvalte leverandøravtaler.

Arbeidsoppgaver

  • I samarbeid med brukerne identifisere behov og strukturere krav til systemene.
  • Bidra til å utforme løsninger, utarbeide funksjonelle spesifikasjoner for systemutviklingen.
  • Koordinere GDPR-aktiviteter som del av forvaltningen.
  • Delta i å implementere utviklede løsninger, herunder opplæring.
  • Fasilitere brukerforum og forvalte produktkøen.
  • Forvalte leverandørkontrakter.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker en person som trives i skjæringspunktet mellom forretning- og systemutvikling. Du må erfaring med hvordan bedriftens virksomhetsprosesser stiller krav til tekniske løsninger og forstå hvordan aktuelle IT-systemer støtter og effektiviserer arbeidsprosesser.

  • Høyere teknisk eller økonomisk-administrativ utdannelse – bachelornivå eller høyere.
  • Erfaring fra digitalisering av arbeidsprosesser samt implementering av nye arbeidsverktøy, herunder med behovsanalyser og kravspesifisering.
  • Erfaring med prosjektarbeid er en ønskelig.
  • Strukturert arbeidsmetodikk, målrettet og høy arbeidskapasitet.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
  • Evne til å samarbeide i team, samt involvere og inspirere andre.
  • Resultatorientert, ansvarsbevisst og kvalitetsorientert. Analytisk og løsningsorientert.
  • Evne til å utfordre, forankre og kommunisere med de ulike interessentene.

BI har et hyggelig og faglig spennende in-house utviklingsmiljø bestående av hovedarkitekter, løsningsarkitekter, systemutviklere, databaseadministratorer og funksjonelle analytikere. Stillingen vil inngå i avdelingen Master Systems & Analytics som er et av BIs utvikler- og forvaltningsteam og rapporterer til avdelingsjef.

Vi har konkurransedyktige betingelser, og mange muligheter for personlig utvikling og læring.

Nærmere opplysninger om stillingen gis av avdelingssjef Digital Development - Master Systems & Analytics Marianne Schei, telefon 464 10 168 (marianne.schei@bi.no).

Arbeidsstedet vil være BI i Oslo (Nydalen) og det er ønskelig med en snarlig tiltredelse.

HJEMMESIDE: www.bi.no

Send søknad

Powered by Labrador CMS