LEDIG STILLING VED HANDELSHØYSKOLEN BI

HR-Rådgiver

Søknadsfrist: 26.01.2021

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Profesjonell og utviklingsorientert HR-Rådgiver med bred erfaring fra rekruttering, strategisk bemanningsplanlegging, lederstøtte og belønningssystemer.

HR avdelingen ved Handelshøyskolen BI yter tjenester til over 850 ansatte og ledere ved våre fire nasjonale campuser. En av BIs strategiske ambisjoner er å fremme digitalisering av administrative tjenester, samt styrke internasjonalisering. Dette krever ny kompetanse som søkes løst både gjennom nyrekruttering og medarbeiderutvikling.

Vi søker deg som ønsker å være en sterk faglig støtte for lederne i organisasjonen både når det gjelder rekruttering, kompetansebehov og strategisk bemanningsplanlegging. Du får ansvar for videreutvikling og effektivisering av prosesser innenfor fagområdet, herunder digitalisering. I tillegg vil du være en viktig bidragsyter i pre- og onboardingen gjennom utarbeidelse av opplæringsplaner. Du vil også forvalte og videreutvikle BIs lønnspolicy- og struktur. Stillingen vil være sentral i HR teamet som støtter den administrative delen av organisasjonen.

Riktig kandidat har relevant høyere utdanning, gjerne med spesialisering innen HR og på masternivå. Du har bred HR-erfaring, gjerne fra en større kompleks kompetanseorganisasjon, og solid kunnskap om rekruttering. Det er viktig at du kommuniserer godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Rollen forutsetter at du har god digital forståelse og brukerkompetanse.

For å lykkes i rollen må du bryr deg om mennesker, gode løsninger og at vi sammen kan oppnå de beste resultatene. Du oppleves som stødig og positiv, og en person som tar initiativ og ansvar. Du er sterk analytisk og strategisk og søker kontinuerlig etter å forbedre rammer og arbeidsprosesser.

Vi tilbyr:

• en meget spennende stilling med gode utviklings- og påvirkningsmuligheter

• en offensiv og fremoverlent kompetanseorganisasjon med stor aktivitet og høye ambisjoner

• et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø, med hyggelige, engasjerte og kompetente kollegaer.

• mulighet for videreutdanning og kompetansepåfyll fra Nord-Europas største handelshøyskole.

• fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger.

• en arbeidsplass med mulighet for en sunn balanse mellom jobb og privatliv.

Arbeidssted vil være BIs campus i Oslo (Nydalen).

For nærmere informasjon kontakt gjerne vår rådgiver hos Jefferson Wells, Øystein Dahl, på mobil 905 68 285. Registrer søknad og CV senest innen 26. januar på www.jeffersonwells.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

REGISTRER DIN SØKNAD HER

Powered by Labrador CMS