LEDIG STILLING VED HANDELSHØYSKOLEN BI

Forretningsanalytiker - Digital

Søknadsfrist: 01.06.2021

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Er du vår nye forretningsanalytiker på BI?

Er du vår nye forretningsanalytiker?

Digital søker etter en ny kollega som har erfaring fra studieadministrasjon som har lyst til å jobbe i prosjekt for å forbedre og effektivisere de studieadministrative arbeidsprosessene ved hjelp av nye systemer eller ny funksjonalitet i systemene.

BI gjennomfører en rekke prosjekter knyttet til forbedring, effektivisering og digitalisering av virksomhetens oppgaver, der kolleger fra ulike avdelinger jobber sammen for å nå et felles mål. I prosjektene vil du inneha rollen som knytter bro mellom brukerne og deres behov og utviklerne som utviklinger ny funksjonalitet. Denne stillingen (1 års engasjement) vil inngå som rådgiver/forretningsanalytiker i to prosjekter som har som mål å forbedre de studieadministrative prosessene på BI.

Arbeidsoppgaver

I stillingen får du muligheten til å ta en ledende rolle i å identifisere behov, delta i vurderinger av alternative løsninger og utarbeide brukernes funksjonelle krav.

  • I samarbeid med brukerne identifisere behov og strukturere krav.
  • Bidra til å utforme løsninger og utarbeide funksjonelle brukerhistorier og spesifikasjoner.
  • Delta i å implementeringen av nye løsninger. Dette inkluderer testing og opplæring.
  • Besørge brukerveiledninger, support og opplæring i samarbeid med superbrukere.
  • Sikre god overføring til fremtidig forvaltning

Hva må til for å lykkes?

Vi ser viktigheten av nær kontakt med studieadministrasjonen som viktigste brukergruppe, da det er viktig at de som jobber i prosjekter der vi utvikler systemer for de studieadministrative tjenestene kjenner og skjønner brukernes behov og hvordan systemene best kan støtte dem i deres hverdag.

Du har erfaring fra stillinger som jobber i skjæringspunktet mellom virksomhet og systembruk. Du har antakelig ofte tenkt at det må være en mer effektiv måte å løse arbeidsoppgaven på dersom arbeidsprosesser og systemer var mer tilpasset hverandre. Du har god forståelse av studieadministrative arbeidsprosesser og evner å se mye muligheter.

Videre kan du sammen med funksjonelle og tekniske medarbeidere bidra til utvikling og forbedring. Du liker å involvere kolleger og samarbeide på tvers av avdelinger. Har du erfaring med digitalisering av virksomhetsprosesser eller implementering av nye systemer er en fordel. Du er løsnings- og utviklingsorientert, arbeider strukturert og ta et selvstendig initiativ og ansvar, samtidig som du evner og utfordre og forankre beslutninger.

Hva kan vi ellers by på?

Du vil inngå i et tverrfaglig team bestående av digitale forretningsrådgivere, systemutviklere og arkitekter som jobber med BIs studieadministrative systemer.

  • Dette er en selvstendig stilling med mye ansvar og du vil jobbe med spennende arbeidsoppgaver som direkte påvirker våre studenters og de ansattes hverdag.
  • Spennende jobb i et aktivt og interessant digitalt fagmiljø i en spennende, relevant og betydningsfull bransje i stadig utvikling.
  • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger.
  • Lønn etter kvalifikasjoner og gode ordninger for pensjon, lån og forsikring.
  • På Handelshøyskolen BI får du kolleger som er stolte av jobben sin og utfører den med stort engasjement.

Stillingen rapporterer til Head of Digital Development – Master Systems & Analytics, Marianne Schei, tlf: 464 101 68 / epost: marianne.schei@bi.no. Arbeidsstedet vil være Handelshøyskolen BI – campus Oslo.

Send søknad

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no

Powered by Labrador CMS