Ledig stilling ved Handelshøyskolen BI

Studiekoordinator - timeplan heltidsstudier

Søknadsfrist: 22.09.2019

Handelshøyskolen BI er en av Norges største utdanningsinstitusjoner og kjent for å sette et markant preg på utdanningstilbudet i Norge. Vi har ambisjoner om både pedagogisk og digital transformasjon de kommende årene. Viktige oppgaver som opptak, undervisning og eksamen skal ytterligere digitaliseres. Endringstakten er høy.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Effektiv planlegging og drift av timeplan med kontinuerlig funksjonell utvikling av tilhørende digitale løsninger er en forutsetning for å levere på våre ambisjoner. Vi søker nå etter en studiekoordinator for Timeplan i avdeling Faculty Support. Studiekoordinator forventes å ha fokus på god læringsopplevelse for studentene, yte god service og gi god støtte til faglige/forelesere, levere i henhold til oppgaver i felles årshjul, sikre kvalitet i drift og leveranse av timeplan, samt delta aktivt i prosess- og utviklingsarbeid nasjonalt.

Stillingens kontaktflate er stor, og arbeidet utføres i samarbeid med kursansvarlige, forelesere, institutter og administrative stillinger.

BI er en internasjonal organisasjon og det forventes at stillingsinnehaver kan kommunisere på både norsk og engelsk.

Hovedarbeidsområder:

 • Timeplanlegging – daglig drift av timeplan
 • Semesterplanlegging – planlegge timeplan (rammeplan), koordinere, budsjettere og registrere ressursbruk
 • Systemstøtte av timeplanverktøy - delta i prosjekter og i utvikling av rutiner, prosesser og systemer/verktøy
 • Andre oppgaver som naturlig faller inn under avdelingens arbeidsområde

Utdanning/erfaring:

 • Relevant høyere utdannelse på bachelornivå (relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning)
 • Erfaring fra universitets- og høyskolesektor
 • Erfaring fra prosjekt- og utviklingsarbeid
 • God erfaring med bruk av digitale verktøy. Komfortabel med å ta i bruk nye teknologiske arbeidsverktøy
 • Ønskelig med erfaring fra prosessforbedringsarbeid
 • Ønskelig med erfaring fra timeplanarbeid (og evt. eksamensarbeid)

Egenskaper:

 • Ansvarsbevisst og strukturert
 • Endringsvillig og utviklingsorientert
 • God samarbeidsevne
 • Positiv, engasjert og nysgjerrig

Vi tilbyr:

Handelshøyskolen BI er en spennende arbeidsplass med kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige kollegaer. Ved Handelshøyskolen BI har vi 35 timers arbeidsuke, 5 ukers ferie, i tillegg til fri i romjulen og påskeuken. Som ansatt ved Handelshøyskolen BI vil du også ha mulighet til å delta på skolens kurs og programmer.

Stillingen inngår i avdeling Faculty Support som har 13 faste medarbeidere fordelt på enhetene Timeplan, Study Success og Experiential Learning.

Stillingen rapporterer til Leder for enhet Timeplan.

Send søknad

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no