Ledig stilling ved Handelshøyskolen BI

Førstelektor / høyskolelektor i regnskap

Søknadsfrist: 23.04.2019

Ved Handelshøyskolen BI er det ledig faste stillinger som førstelektor/høyskolelektor innen regnskap. Det legges spesielt vekt på fagområdene økonomistyring, finansregnskap og virksomhetsstyring. Stillingene er tilknyttet Institutt for regnskap, revisjon og foretaksøkonomi ved Handelshøyskolen BI.

Stillingene som førstelektor eller høyskolelektor kan være deltid eller fulltids undervisningsstilling.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Kompetansevurdering foretas etter vanlige regler for faglige og pedagogiske stillinger ved universiteter og vitenskapelige høyskoler. Førstelektor/høyskolelektor må ha Master of Science-grad eller tilsvarende. Handelshøyskolen BI legger vekt på at søker har relevant yrkespraksis. I tillegg må søkerne kunne dokumentere pedagogisk kompetanse.

Stillingene innebærer veiledning av studenter. Det stilles krav til søkere om at de kan undervise på norsk.

Stillingene er knyttet til Statens Pensjonskasse og lønnes etter avtale.

Kvinner oppfordres til å søke.

Aktuelle søkere kan innkalles til intervju og prøveforelesning. Handelshøyskolen BI forbeholder seg retten til ikke å tilsette søkere som er vitenskapelig kvalifisert, dersom man finner at de ikke tilfredsstiller andre, nærmere krav, til pedagogisk kompetanse/evne, undervisningserfaring, erfaring fra arbeid i eller i samarbeid med næringslivet og til personlige samarbeidsevner.

Ytterligere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til instituttleder Ingunn Myrtveit, ingunn.myrtveit@bi.no/ telefon 46410431

Søknaden, CV og liste over eventuelle faglige arbeider sendes elektronisk via BIs rekrutteringsverktøy. Husk at høyeste grad og annen særlig relevant utdanning skal dokumenteres.

Det er ikke anledning til å sende inn arbeider eller annen dokumentasjon etter fristen.

Send søknad

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no

Powered by Labrador CMS