Ledig stilling ved Handelshøyskolen BI

Leder for IT Operations

Søknadsfrist: 01.11.2020

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Lyst til å jobbe med en av Norges mest kjente merkevarer og daglig bli utfordret av 20.000 hoder med store digitale forventninger?

Handelshøyskolen BI er en arbeidsplass der du vil oppleve en stor endringsvilje og påvirkningskraft til å definere egen arbeidshverdag. Sammen med over 50 dyktige kolleger jobber vi med å forme morgendagens tech-tilbud til studentene våre, i tett samarbeid med flere av Norges største konsulentfirmaer. Våre studenter forventer skreddersydde, stabile og attraktive digitale brukeropplevelser, og denne rollen er viktig for å leve opp til forventingene.

Vi søker deg som er brennende engasjert i å forstå ulike brukergruppers behov – enten det er studenter, forelesere, forskere eller administrasjonen, og som bruker innsikt og kunnskap om teknologiutviklingen til å sikre at vi leverer helhetlige og robuste løsninger.

Riktig drift og forvaltning av nye og eksisterende løsninger er avgjørende for å kunne levere tilgjengelige, sikre og sammenhengende IT-tjenester. Vi søker nå en leder (avdelingssjef) for IT Operations som vil ha ansvaret for kontinuerlig videreutvikling av driftstjenestene våre på Handelshøyskolen BI.

IT Operations er en avdeling med 9 fast ansatte medarbeidere, i tillegg til enkelte innleide konsulenter. Som leder for avdelingen har du ansvaret for å utvikle avdelingens kompetanse og kapasitet i tråd med det digitale skiftet. Vi søker deg som er trygg i lederrollen og som motiveres av å skape endring sammen med andre.

Personlige egenskaper:

  • Gode lederegenskaper med fokus på å levere verdi og resultater
  • Strukturert arbeidsmetodikk, målrettet og høy arbeidskapasitet
  • Evne til å utfordre, forankre og kommunisere med de ulike interessentene
  • Evne til å samarbeide i team, samt motivere og inspirere andre
  • Analytisk og løsningsorientert
  • Resultatorientert, ansvarsbevisst og kvalitetsorientert.

Utdanning/erfaring:

  • Relevant høyere utdannelse på Bachelor- eller Masternivå
  • Relevant erfaring fra ledelse av IT-drift inkludert ulike teknologier og driftsmodeller (fra on premisess til skytjenester)
  • Erfaring fra personalledelse
  • Erfaring med endringsledelse og samspill mellom mennesker, organisasjon og teknologi
  • Erfaring med endring av driftsmodeller, fra outsourcing av oppgaver, valg av riktig teknologiplattform, skytjenester, kompetansekjøp etc.

Vi har fokus på et godt sosialt miljø og utvikling av våre kolleger, og kan tilby en fleksibel og familievennlig arbeidshverdag, samt muligheten for gratis videreutdanning.

På Handelshøyskolen BI får du kolleger som er stolte av jobben sin og utfører den med stort engasjement. Vi har konkurransedyktige betingelser, og store muligheter for personlig utvikling og læring.

Stillingen rapporterer til Digital Direktør på Handelshøyskolen BI. Arbeidsstedet vil være BI i Oslo (Nydalen) og det er ønskelig med en snarlig tiltredelse.

Send søknad

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no

Powered by Labrador CMS