Ledig stilling ved Handelshøyskolen BI

Senior prosjektleder (1 års vikariat)

Søknadsfrist: 05.04.2019

Høyere utdanning er i oppstarten av en gjennomgripende digital transformasjon. Som en progressiv utdanningsinstitusjon er Handelshøyskolen BI kjent for å sette et markant preg på utdanningstilbudet i Norge og har ambisjoner om både pedagogisk utvikling og digital transformasjon de kommende årene.

BI har over flere år gjennomført prosjekter for å utvikle mer effektive og kundevennlige arbeidsprosesser, samt digitalisere leveransene av studier og programmer. BI ønsker å være i front av utviklingen når viktige områder som salg, undervisning og eksaminering ytterligere skal digitaliseres.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Da en av våre senior prosjektledere skal i permisjon søker vi nå deg som er interessert i å være med på BIs digitaliseringsreise. Du må ha god forretningsforståelse, bred erfaring innen prosjektledelse og et ønske om å arbeide med interessenter som har forskjellige synspunkter på mål og midler. Du må kunne arbeide tett med ledelsen, så vel som med teammedarbeidere. Delingskultur og samarbeid er dine varemerker.

Ansvarsområder

  • Kunne lede ulike typer prosjekter fra konseptfase til avslutning, herunder aktiviteter og leveranser som:Business case, kartlegging av behov og krav, avtaleforhandlinger, identifisere,analysere og lage planer for gevinstrealisering, prosjektbeskrivelse, interessentanalyse, kommunikasjonsplan, usikkerhetsanalyse og håndtering av usikkerhet, endringshåndtering.
  • Bidra til kunnskapsdeling og kompetanseutvikling innenfor fagfeltet
  • Utfordre, forankre og kommunisere med de ulike interessentene
  • Forstå og kunne ta tak i organisasjonsmessige utfordringer med effektivisering og transformasjon.

Kvalifikasjoner

  • Relevant høyere utdannelse på masternivå
  • Sertifisering innen prosjektledelse (f.eks. PRINCE2®)
  • Minimum 5 års erfaring i ledende stillinger eller som prosjektleder for komplekse prosjekter, gjerne fra konsulentselskap
  • Selvstendig og robust, evne til å jobbe effektivt under press
  • Strukturert, analytisk, løsnings- og resultatorientert
  • Evne til å lede og samarbeide i team, motivere og inspirere andre
  • Teknisk forståelse og kjennskap til smidige/agile metoder
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Vi tilbyr

  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Mulighet for deltagelse på BIs kurs og studier.
  • Spennende jobb i et aktivt og interessant fagmiljø med stor samfunnsmessig betydning
  • Lønn etter kvalifikasjoner og gode ordninger for pensjon, lån og forsikring Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

På Handelshøyskolen BI får du kolleger som er stolte av jobben sin og utfører den med stort engasjement. Avdelingen for Prosjekt & Portefølje har ambisjoner om å løfte opp BIs evne til å gjennomføre krevende digitaliseringsprosjekter og med dette endring og utvikling av prosesser og organisasjonen i seg selv. BI er i ferd med å implementere metodeverket PRINCE2® for å standardisere prosjektprosesser fra topp til bunn i organisasjonen.

Stillingen rapporterer til leder for enheten Prosjekt & Portefølje. Teamet er tverrfaglig med prosjektledelse, testledelse, prosjektkontor og porteføljeforvaltning. Enheten Prosjekt & Portfolio samarbeider tett og er samlokalisert med enhet for organisasjonsutvikling.

Arbeidsstedet vil være BI i Oslo (Nydalen) og det er ønskelig med en snarlig tiltredelse.

Send søknad

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no

Powered by Labrador CMS