Stilling:

KONSULENT (VIKARIAT) ØKONOMIAVDELINGEN

SØKNADSFRIST: 14.12.2018

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa som leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Vikariatet hører til økonomiavdelingen som er en sentral stabsavdeling med ansvar for økonomifunksjonen til alle BIs enheter. Avdelingen består av 13 ansatte.

Vi søker en vikar som er selvgående og trygg i sitt arbeid. Som konsulent i økonomiavdelingen vil du komme i kontakt med mange ansatte på tvers av hele organisasjonen. Det er derfor viktig at du har gode samarbeidsevner og er fleksibel og tilpasningsdyktig i samarbeid med andre. Vikariatet varer til 30. juni 2019.

Arbeidsoppgaver:

  • mottaksregistrering og vedlikehold av EHF og skannede faktura
  • administrasjon og vedlikehold av fakturaer på arbeidsflyt
  • opprettelse av nye leverandører og vedlikehold/oppdatering av eksisterende leverandører
  • bokføring
  • mottak og oppfølging av purringer/betalingsvarsler

Kvalifikasjoner:

  • Systemforståelse, herunder god Excel-kompetanse og erfaring med bruk av økonomisystemer, gjerne Agresso
  • Relevant arbeidserfaring/utdanning
  • Meget gode skriftlige og muntlige norsk- og engelskkunnskaper

Vi tilbyr:

Handelshøyskolen BI er en spennende arbeidsplass med kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige kollegaer.Ved Handelshøyskolen BI har vi 35 timers arbeidsuke, 5 ukers ferie i tillegg til fri i romjulen og påskeuken.

Stillingen rapporterer til:

  • Avdelingssjef lønn og leverandørfaktura, Ole Kristian Engen Nilsen, tlf: 46 41 05 23 ([email protected])

Send søknad

HJEMMESIDE: www.bi.no