LEDIG STILLING VED HANDELSHØYSKOLEN BI

Førsteamanuensis / førstelektor i fagområdene strategi, entreprenørskap og innovasjon

Søknadsfrist: 07.02.2022

Handelshøyskolen BI

Institutt for strategi og entreprenørskap samarbeider med en rekke virksomheter, og har flere pågående forskningsprosjekt. Tre forskningssentre er tilknyttet instituttet. Forskningssentrene stimulerer til tverrfaglig samarbeid mot næringslivet.

Institutt for Strategi og Entreprenørskap har 2-3 stillinger ledig ved campus Oslo som førsteamanuensis / førstelektor innenfor fagområdene strategi, entreprenørskap og innovasjon. Stillingene skal i første rekke bidra til å styrke undervisningen ved våre bachelorprogram i digital business og i entreprenørskap.

Institutt for strategi og entreprenørskap ved Handelshøyskolen BI forvalter fagfeltene strategi, entreprenørskap og innovasjon. Instituttet har som ambisjon å øke faglig og praktisk relevans gjennom høy kvalitet i forskningen og aktivt samarbeid med næringsliv og offentlig sektor. Sentrale forskningstema på instituttet inkluderer forretningsmodeller, digitalisering og teknologi, internasjonal handel og organisering, entreprenørskap, allianser, nettverk, og oppkjøp, helseinnovasjon, kunnskapsbasert strategi, strategiprosesser og klynger/rammebetingelser.

Kompetanse relatert til digitalisering og digital foretningsutvikling ansees som en fordel og er en forutsetning for minst en av stillingene.

Til stillingen som førsteamanuensis må søkerne ha relevant doktorgrad eller tilsvarende. For søkere til førsteamanuensisstillingen søker vi etter kandidater med dokumentert evne til å publisere forskning av høy kvalitet i ledende tidsskrift.

For førstelektorstillingen søker vi etter dokumentert evne til å publisere pedagogiske arbeider og cases rettet mot undervisning, samt gode pedagogiske evner i leveranse av undervisning både digitalt og i undervisningsrom. Også for pedagogiske stillinger vil forskerkompetanse, for eksempel doktorgrad, vurderes positivt. BI vil også kunne vurdere å ansette kandidater på lavere nivå til stilling som høyskolelektor med krav om kvalifisering til førstelektor, dersom vurdering av aktuelle kandidater tilsier dette.

Det er ønskelig at søkere kan påta seg undervisningsoppgaver over et bredt spekter av studieprogrammer, og vil være sentrale i forvaltning og utvikling av BIs Bachelor i Digital Business og Bachelor i Entreprenørskap samt andre kurs relatert til digitalisering. Undervisningen foregår både på norsk og engelsk, og kandidater som behersker et skandinavisk språk vil ha et fortrinn. Dokumentert erfaring med interaktive og prosessorienterte undervisningsformer, kunnskap om og interesse for moderne pedagogiske tilnærminger, samt utvikling av studieprogram, blir tillagt vekt.

Det forventes at den som tilsettes har evne og vilje til aktivt å bidra til instituttets fagmiljø, samt ønske og utvikle BIs grenseflate mot økosystemene for digital forretningsutvikling og entreprenørskap i Oslo-regionen. I tillegg vil stillingene kunne innebære samarbeid med BIs øvrige campuser og tilhørende miljøer.

Kompetansevurdering foretas etter vanlige regler for faglige- og pedagogiske stillinger ved universiteter og vitenskapelige høyskoler. Ytterligere spesifisering av forskningsmessige kvalifikasjonskrav til stillingene er utarbeidet, og kan oversendes søkere. Stillingen er knyttet til Statens Pensjonskasse og lønnes etter avtale.

Vi søker primært etter personer som har interesse for undervisning og ambisjoner om utvikling og styrking av vårt tilbud på bachelorområdet hvor vi trenger mer kapasitet. Riktig kandidat kan gis muligheter for videre akademisk merittering.

Kvinner oppfordres til å søke.

Aktuelle søkere vil innkalles til intervju, samt prøveforelesning eller seminarpresentasjoner.

Handelshøyskolen BI forbeholder seg retten til ikke å tilsette søkere som er vitenskapelig kvalifisert, dersom man finner at de ikke tilfredsstiller andre, nærmere angitte krav, til pedagogiske evner, undervisningserfaring, erfaring fra arbeid i eller i samarbeid med næringslivet og til personlige samarbeidsevner.

Søknaden, CV og komplett liste over faglige arbeider sendes elektronisk. Husk at høyeste grad og annen særlig relevant utdanning skal dokumenteres.

Faglige arbeider, kopier av inntil 15 publikasjoner, samt dokumentasjon av annen virksomhet som kan være av betydning for bedømmelse av søkerens kvalifikasjoner sendes separat i fire eksemplarer. Dette stiles til Rektor og sendes Handelshøyskolen BI, ved Personalavdelingen, Nydalsveien 37, 0484 Oslo.

Det er ikke anledning til å sende inn arbeider eller annen dokumentasjon etter fristen.

Send søknad

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no

Powered by Labrador CMS