Stilling:

Førstelektor / førsteamanuensis innen strategi og ledelsesfag

Søknadsfrist: 20.03.2019

Handelshøyskolen BI

Campus Bergen er BIs største campus utenfor Oslo, sentralt lokalisert på Marineholmen. Det er ca. 2400 fulltidsstudenter ved campus Bergen, fordelt på 10 forskjellige bachelorprogrammer. Fagstaben ved campus Bergen består av 17 fulltidsstillinger fordelt på BI sine ulike institutter.

Handelshøyskolen BI er en av Europas største handelshøyskoler med over 20.000 studenter. Som Norges fremste tilbyder av økonomisk-administrativ utdanning, bygger BI på en unik tradisjon med å kombinere faglig tyngde og næringslivsrelevans. Studiene spenner fra bachelor- til master- og doktorgradsutdanninger. BI er også kjent for sine skreddersydde løsninger for etter- og videreutdanningsmarkedet. BI innehar flere av Europas ledende vitenskapelige miljøer innen fagområdene finans, økonomi, strategi, markedsføring og ledelse.

Som ansatt ved BI vil du møte spennende utfordringer i et engasjerende og internasjonalt miljø med over 800 kolleger som daglig bidrar til utvikling av kunnskapssamfunnet. BI omsetter årlig for ca. NOK 1,5 mrd, og er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål er undervisning og forskning. Alt overskudd brukes til å styrke BIs fag- og læringsmiljø.

Ved Handelshøyskolen BI er det ledig fast stilling som førstelektor/førsteamanuensis innen fagområdet strategi og ledelsesfag. Stillingen er lokalisert i Bergen, men er tilknyttet institutt for strategi og entreprenørskap i Oslo.

Campus Bergen er BI sin største campus utenfor Oslo, sentralt lokalisert på Marineholmen. Det er ca. 2400 fulltidsstudenter ved campus Bergen, fordelt på 10 forskjellige bachelorprogrammer samt et Master of Science program. Fagstaben ved campus Bergen består av 17 fulltidsstillinger fordelt på BI sine ulike institutter.

Institutt for strategi og entreprenørskap ved Handelshøyskolen BI forvalter fagfeltene strategi, innovasjon og entreprenørskap. Instituttet har en ambisiøs forskningsstrategi. Sentrale forskningstema på instituttet inkluderer forretningsmodeller, teknologi og digitalisering, internasjonal handel og organisering, allianser, nettverk, og oppkjøp, helseinnovasjoner, kunnskapsbasert strategi, strategiprosesser og klynger/rammebetingelser.

Søkere må ha doktorgrad eller tilsvarende. For søkere til førsteamanuensis stillingen søker vi etter kandidater med dokumentert evne til å publisere forskning av høy kvalitet i ledende tidsskrift innen fagfeltet strategi. For førstelektor søker vi etter dokumentert evne til å publisere pedagogiske arbeider og cases rettet mot strategiundervisning.

Undervisning og pedagogisk utvikling tillagt stillingen omfatter fagfeltene strategi, entreprenørskap og ledelsesfag. Det er ønskelig at søkere kan påta seg undervisningsoppgaver over et bredt spekter av studieprogrammer(, inkludert bachelor). Undervisningen foregår i stor grad på norsk så søkere bør beherske dette språket. Dokumentert erfaring med undervisning av store klasser, kunnskap om og interesse for moderne pedagogiske tilnærminger, samt utvikling av studieprogram, blir tillagt vekt.

Det forventes at den som tilsettes har evne og vilje til aktivt å bidra til BIs fagmiljø. Motiverte kandidater kan regne med spennende utfordringer i et sammensatt, dynamisk og stimulerende fagmiljø. Strategikursene er blant de meste populære på BI, og et nært samarbeid med næringslivet er av stor betydning for vår undervisning og forskning. BI vil legge vekt på om søkere har samarbeidet med privat næringsliv og/eller offentlig sektor, herunder samarbeid knyttet til FoU, forskningsformidling og forskningsbasert rådgivning.

Kompetansevurdering foretas etter vanlige regler for faglige- og pedagogiske stillinger ved universiteter og vitenskapelige høyskoler. Stillingen er knyttet til Statens Pensjonskasse.

Vi søker primært etter en person som har interesse for undervisning og ambisjoner om utvikling og styrking av vårt tilbud på bachelorområdet hvor vi trenger mer kapasitet. Riktig kandidat kan gis muligheter for videre akademisk merittering.

Kvinner oppfordres til å søke.

Aktuelle søkere vil innkalles til intervju, prøveforelesning eller seminarpresentasjoner. Handelshøyskolen BI forbeholder seg retten til ikke å tilsette søkere som er vitenskapelig kvalifisert, dersom man finner at de ikke tilfredsstiller andre, nærmere angitte krav, til pedagogiske evner, undervisningserfaring, erfaring fra arbeid i eller i samarbeid med næringslivet og til personlige samarbeidsevner.

Faglige arbeider, samt dokumentasjon av annen virksomhet som kan være av betydning for bedømmelse av søkerens kvalifikasjoner sendes elektronisk sammen med søknad, CV og komplett liste over faglige arbeider. Husk at høyeste grad og annen særlig relevant utdanning skal dokumenteres.

Det er ikke anledning til å sende inn arbeider eller annen dokumentasjon etter fristen.

Send søknad

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no

Powered by Labrador CMS