Ledig stilling ved Handelshøyskolen BI

Kommunikasjonsrådgiver - forskning til Handelshøyskolen BI

Søknadsfrist: 24.06.2019

Vil du være med på å fremme BI som en forskningsbasert internasjonal handelshøyskole?

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Da bør du lese videre. Dette er jobben for deg som vil jobbe i et aktivt og interessant fagmiljø med stor samfunnsmessig betydning. Du får jobbe sammen med et sterkt kommunikasjonsfaglig miljø og du blir en del av kommunikasjonsavdeling som består av 12 personer. Avdelingen har ansvar for brand, pressekontakt, sosiale medier, forskningskommunikasjon, myndighetskontakt og digitale flater. Kommunikasjonsavdelingen gir råd og gjennomfører kommunikasjonstiltak for hele organisasjonen.

BI har forskere i verdensklasse, og har et av Europas største og beste fagmiljøer innen handelshøyskolefag. BI sine faglige har nettopp lagt bak seg nok et rekordår for vitenskapelig publisering, og har høy synlighet både nasjonalt og internasjonalt. BI er stolte av sitt fagmiljø, og skal nå forsterke sin satsing på forskningskommunikasjon. Ambisjonen er å styrke BI som en forskningsbasert internasjonal handelshøyskole gjennom synlighet både nasjonalt og internasjonalt. Vi ser etter deg som vil være med å bidra i dette arbeidet gjennom kommunikasjon av forsking i forskjellige flater på både norsk og engelsk.

For å lykkes trives du nok med å jobbe i et faglig sterkt miljø og du motiverer, støtter og dyktiggjøre forskere til å formidle egen forskning og delta i samfunnsdebatten. Du vil også bidra med formidling og kommunikasjon av disputaser, tiltredelsesforelesninger og øvrige konferanser. Du er en faglig trygg rådgiver, har en rask og trygg penn, er analytisk og ikke minst holder du deg faglig oppdatert. Du navigerer godt i forskjellige miljøer og trives med å bygge relasjoner.

I denne rollen skal man være pressekontakt og bistå journalister i å finne fageksperter på en rask og effektiv måte. Man vil også jobbe med publiseringsverktøy, og det forventes at man evner å lære seg dette.

Leder vil være utviklingssjef Tone Steen Sandberg.

Synes du dette høres spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg så snart som mulig, da vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende. Handelshøyskolen BI samarbeider med Hammer & Hanborg.

Har du spørsmål om stillingen eller til BI kan du ta kontakt med:

Søk stillingen her

Powered by Labrador CMS