Ledig stilling ved Handelshøyskolen BI

Bibliotekar

Søknadsfrist: 22.08.2019

BIs bibliotektjeneste består av hovedbiblioteket i Oslo (Nydalen), bibliotekene i Bergen, Trondheim og Stavanger, samt det digitale biblioteket, - som alltid er åpent.Bibliotektjenesten har 34 ansatte og er basert på et integrert læringskonsept som rommer både arbeidsplasser og informasjons- og læringsressurser. Vi har en klar brukerorientering med kontinuerlig fokus på ressurser og tjenester til beste for studenter og forskningsmiljø.For informasjon om BI biblioteket, se

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

http://www.bi.no/bibliotek

Er du opptatt av å bidra til et godt lærings- og studentmiljø, og har du lyst til å jobbe i et helt nytt bibliotek?

Handelshøyskolen BI - campus Stavanger flyttet i begynnelsen av august inn i nytt, flott bygg i Byfjordparken! Som ansatt ved campus Stavanger, vil du daglig møte mange hyggelige og engasjerte studenter og ansatte. Biblioteket ligger sentralt plassert i bygget, og dette medfører mye publikumskontakt. Liker du å undervise og utvikle gode veiledningsarenaer, er du kanskje den vi er på jakt etter. Stillingen gir deg stor frihet til å utvikle og forbedre tjenestene ved campus Stavanger. Du vil samarbeide tett både med BIs bibliotekarer i Bergen, Trondheim og Oslo, samt de administrative og faglig ansatte i Stavanger.

Personlige egenskaper:

Vi legger vekt på at du er utadvendt, motivert og engasjert. Du må trives både med å jobbe alene og som del av et større team. Selvstendig, men samtidig ikke redd for å spørre om hjelp. Du har jobbet som bibliotekar i fagbibliotek tidligere, eller er nyutdannet, eller kanskje du har en bachelorgrad i noe helt annet – men synes at dette kunne være en spennende utfordring.

Vi kan tilby:

- Spennende og varierte arbeidsoppgaver.

- Engasjerte arbeidskolleger med høye ambisjoner

.- Gode utviklingsmuligheter i et spennende fagmiljø.

- 35 timers arbeidsuke og gode feriebetingelser.

Arbeidsstedet vil være Handelshøyskolen BI - campus Stavanger.

Stillingen rapporterer til avdelingssjef Hild Kvalvaag Halvorsen.

Nærmere informasjon om stillingen fås ved henvendelse til:

Send søknad

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no