Ledig stilling ved Handelshøyskolen BI

Bibliotekar (vikar)

Søknaddsfrist: 01.05.2019

BIs bibliotektjeneste består av hovedbiblioteket i Oslo (Nydalen), bibliotekene i Bergen, Trondheim og Stavanger, samt det digitale biblioteket, - som alltid er åpent.Bibliotektjenesten har 34 ansatte og er basert på et integrert læringskonsept som rommer både arbeidsplasser og informasjons- og læringsressurser. Vi har en klar brukerorientering med kontinuerlig fokus på ressurser og tjenester til beste for studenter og forskningsmiljø.

For informasjon om BI biblioteket, se http://www.bi.no/bibliotek

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Er du opptatt av å sette kunden i fokus, og bidra til et godt studentmiljø?

Som ansatt ved BI Bergen, vil du daglig møte mange hyggelige og engasjerte studenter og ansatte. Biblioteket ligger sentralt plassert i bygget, og dette medfører mye publikumskontakt. Liker du å jobbe med skranketjenester, veiledning, katalogisering og markedsføringsaktiviteter, er du kanskje den vi er på jakt etter. BIs bibliotek i Bergen har to ansatte, og de samarbeider tett både med BIs bibliotekarer i Stavanger, Trondheim og Oslo, samt de administrative og faglig ansatte i Bergen.

Personlige egenskaper:

Vi legger vekt på at du er utadvendt, motivert og engasjert. Du må trives med å jobbe selvstendig og som del av et større team. Du må ikke være redd for å spørre, samtidig som du har evne til å prøve deg på egenhånd. Du er nyutdannet bibliotekar, eller du har jobbet noen år. Kanskje har du jobbet som skolebibliotekar, eller du har en bachelorgrad i noe helt annet – men synes at dette kunne være en spennende utfordring.

Vi kan tilby:

- Spennende og varierte arbeidsoppgaver

- Engasjerte arbeidskolleger med høye ambisjoner

- Gode utviklingsmuligheter i et spennende fagmiljø

- 35 timers arbeidsuke. Gode feriebetingelser.

Stillingen rapporterer til avdelingssjef Hild Kvalvaag Halvorsen.

Nærmere informasjon om stillingen fås ved henvendelse til:

Send søknad

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no