Ledig stilling ved Veterinærinstituttet

Avdelingsingeniør / overingeniør

Søknadsfrist: 10.09.2019

Ved Seksjon Fiskediagnostikk i avdeling Fiskehelse og fiskevelferd er det ledig fast stilling som avdelingsingeniør / overingeniør. Seksjonen består for tiden av 9 medarbeidere. Stillingen knyttes til staben ved laboratoriet i Harstad.

Arbeidsoppgaver

Veterinærinstituttet

Veterinærinstituttet søker gode hoder med engasjement, vilje og godt humør som vil finne løsninger på store samfunnsutfordringer i Norge og i verden. Som nasjonalt beredskaps- og forskningsinstitutt avdekker og avverger
Veterinærinstituttet smittsomme sykdommer og andre trusler mot helsa til dyr, fisk, mennesker og miljø. Videre jobber instituttet på lag med myndigheter og næringsliv for god dyrevelferd, trygg mat og bærekraftige bionæringer.

Veterinærinstituttet har rundt 330 ansatte på seks steder i landet. Hele instituttet er nå i en endringsfase der konseptet én helse gjennomsyrer arbeidet for å styrke beredskap og kunnskapsutvikling. I 2020 flytter hovedkontoret til moderne forsknings- og laboratoriefasiliteter nå under bygging på Ås. Se www.vetinst.no.

Det søkes etter person som skal delta i det daglige ingeniørarbeidet ved seksjonen. Arbeidsoppgaver vil i hovedsak være innen produksjon av histologiske snitt, digitalisering av snitt og prøveregistrering. I tillegg må vedkommende kunne bidra på andre forefallende oppgaver på seksjonen. Nødvendig opplæring vil bli gitt. Basert på egne kvalifikasjoner, vil den som ansettes også kunne bli satt på arbeidsoppgaver innen beredskap og overvåking.

Det forventes at man bidrar til å videreutvikle seksjonen faglig og teknisk, ser endringsbehov, og deltar i å effektivisere utførelsen av de ulike arbeidsoppgavene.

Kvalifikasjoner

  • Minimum 3-årig høyskole innen relevante fag
  • Det legges stor vekt på erfaring fra relevant laboratoriearbeid og evne til å jobbe selvstendig
  • Det er krav om god skriftlig og muntlig formuleringsevne på et skandinavisk språk.
  • Det legges stor vekt på omstillingsevne og endringsvilje.
  • Det legges stor vekt på samarbeidsevne.
  • Det legges stor vekt på nøyaktighet og presisjon.

Vi søker etter en motivert og faglig ambisiøs person, og personlige egenskaper tillegges derfor stor vekt.

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ som avdelingsingeniør i stillingskode 1085 eller overingeniør i stillingskode 1087, avhengig av ansiennitet og kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 % til Statens Pensjonskasse.

Veterinærinstituttet kan tilby et godt og spennende arbeidsmiljø, faglige utfordringer og høyt kompetansenivå. Vi kan tilby fleksibel arbeidstid og sommertid, medlemskap i Statens Pensjonskasse med forsikringsordninger og gunstig lånetilbud. Vi har et godt fagmiljø og fleksible arbeidsforhold.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

  • Seksjonsleder Geir Bornø, tlf. 91 11 66 49

Søknad med opplysninger om utdanning, yrkeserfaring, publikasjoner og annen faglig aktivitet, sammen med kopier av vitnemål og attester sendes elektronisk på eget søknadsskjema som du finner under ledige stillinger på www.vetinst.no.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlige, jfr. Lov om rett til innsyn i dokumenter i offentlig virksomhet (offentlighetsloven § 25). Reservasjon mot oppføring på offentlig søkerliste må begrunnes skriftlig. Søkeren vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Referansenr: 12/19

Søknadsfrist: 10. september 2019

Send søknad

Hjemmeside: www.vetinst.no

Powered by Labrador CMS