LEDIG STILLING VED NGU

Systemutvikler - Nærings- og fiskeridepartementet

Søknadsfrist: 30.04.2021

Norges geologiske undersøkelse

Norges geologiske undersøkelse (NGU) er landets sentrale institusjon for kunnskap om berggrunn, mineralressurser, løsmasser og grunnvann. NGUs oppgaver omfatter geologisk, geofysisk og geokjemisk kartlegging, utvikling og drift av databaser, forskning, informasjon og rådgivning, til det offentlige og til industrien. Vår virksomhetsidé er Geologi for samfunnet. NGU har ca 200 ansatte fra 27 nasjoner, hvorav ca. 60 prosent er forskere.


Nærmere informasjon om NGUs organisasjon og arbeidsoppgaver finnes på www.ngu.no

Norges geologiske undersøkelse (NGU) er en etat under Nærings- og fiskeridepartementet, og landets sentrale institusjon for å samle, bearbeide og formidle kunnskap om berggrunn, mineralressurser, løsmasser og grunnvann på fastlands-Norge og øvre lag av den norske kontinentalsokkelen.

NGUs samfunnsoppdrag er å bidra til økt verdiskaping gjennom å dekke samfunnets behov for geologisk basiskunnskap, blant annet for næringsutvikling og samfunnssikkerhet. Dette oppnås gjennom geologisk, geofysisk og geokjemisk kartlegging, utvikling og drift av databaser, forskning, formidling samt rådgivning til det offentlige samt til industri og næringsliv.

Vår virksomhetsvisjon er «Geologi for samfunnet - kunnskap for framtida». Vi fører stolte historiske tradisjoner inn i framtida. Vi setter geologi på dagsordenen. Vår kunnskap sikrer kloke og helhetlige beslutninger til beste for fellesskapet. Det skal vi fortsette med.

NGU har ca. 200 ansatte fra 27 nasjoner hvorav ca. 60 % er forskere/geologer. Nærmere informasjon om NGUs organisasjon og arbeidsoppgaver finnes på www.ngu.no.

NGU ønsker å styrke kompetansen og øke kapasiteten innen utvikling av applikasjoner og tjenester. I den forbindelse er det opprettet en ny fast stilling som full-stack systemutvikler. Du blir del av et dynamisk og kompetent utviklingsmiljø i en gruppe bestående av 23 kollegaer innen geomatikk, geografi, geologi, informatikk og IT. Informasjonsteknologi er en kritisk suksessfaktor for NGUs kjernevirksomhet, og Seksjonen for Geomatikk og IT drifter alle sentrale IT-systemer på NGU.

NGU har flere sentrale databaser, hvor eksterne aktører slik som offentlige etater, kommuner og ulike firma bidrar med egne data gjennom våre registreringsløsninger eller API. Vi ønsker med denne stillingen å styrke dette arbeidet.

Du har relevant høyere utdanning fra universitet eller høyskole. Relevant arbeidserfaring kan veie opp mot manglende formell utdanning. Relevante teknologier er Docker, Backend (API): Java, ORM (Hibernate), REST, Frontend: JavaScript: NodeJS, React, Leaflet. Sitter du i tillegg på erfaring innen Oracle APEX, kan dette være relevant for stillingen. Erfaring med, eller interesse for, geografiske informasjonssystemer (GIS) og kartdata anses som positivt.

Som systemutvikler må du være fremoverlent og god til å se løsning på nye og utfordrende problemstillinger. Du ser helheten slik at du kan se hvordan endringer et sted i systemet påvirker andre deler.

For å lykkes i rollen har du høy motivasjon for å levere god utviklingskapasitet, enten du er en utvikler med mye arbeidserfaring, eller nylig ferdig med studiene. Du må være oppdatert på ny teknologi, nye IT-løsninger og nye arbeidsverktøy, og vi ønsker å forme stillingen i nært samarbeid med den vi ansetter . Du er strukturert og målbevisst og har nødvendig driv for å få gjennomført det vi ønsker å oppnå. Du er en lagspiller som evner å se helhet og tenke på hva som er det beste for fellesskapet, og du er god til å bygge relasjoner og er opptatt av å lytte til innspill og ideer fra både kollegaer og leverandører. Du behersker norsk flytende, skriftlig og muntlig og har gode kommunikasjonsevner. Personlig egnethet vektlegges.

NGU kan tilby et godt og inkluderende arbeidsmiljø med spennende faglige utfordringer og god mulighet for faglig utvikling. Stillingen lønnes etter Statens Hovedtariffavtale og i henhold til kvalifikasjoner. Fra lønna trekkes 2 % til god pensjonsordning i Statens pensjonskasse.

Søknad med CV og vitnemål registreres elektronisk på www.ngu.no/stillinger innen 30.04.2021.

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte Tone Evenrud, Seksjonsleder for Geomatikk og IT på epost tone.evenrud@ngu.no eller på telefon 97017416. Faglige spørsmål kan stilles til Bjørn Ove Grøtan på epost bjorn.ove.grotan@ngu.no eller på telefon 94139264.

I henhold til offentlighetsloven § 25, andre ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Kandidaten vil da bli varslet på forhånd.

Webcruiter-ID: 4377457137

Søk på stillingen

Kontaktinformasjon:

  • Tone Evenrud (Seksjonsleder for Geomatikk og IT), 970 17 416, tone.evenrud@ngu.no
  • Bjørn Ove Grøtan, 941 39 264, bjorn.ove.grotan@ngu.no
  • Jannicke Jæger Leong (Rekrutterer Jefferson Wells), 484 25 090, jannicke.jaeger.leong@jeffersonwells.no
Powered by Labrador CMS