LEDIG STILLING VED UNIVERSITETET I AGDER

Tjenestedesigner - Forsknings- og innovasjonsavdelingen

Søknadsfrist: 04.08.2021

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder har over 1400 ansatte og 13 000 studenter. Det gjør oss til en av Sørlandets største arbeidsplasser. Våre ansatte forsker, underviser og formidler kunnskap fra ulike fagområder. Samskaping av kunnskap er vår felles visjon. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor mange arbeidsfelt. Vi holder til på to moderne campuser i Kristiansand og Grimstad.


Vi er et åpent og inkluderende universitet preget av samarbeidskultur. UiA har som mål å videreutvikle utdanning og forskning på høyt internasjonalt nivå.

Om stillingen

Vil du være med å utvikle Sørlandet gjennom samskaping? Vi søker en praktisk anlagt og selvstendig kollega som kan tenke de store tankene og samtidig har evne til å omsette tanker til handling. En kollega som vil jobbe tverrfaglig og som utfordrer det etablerte. Vi ser etter deg som trives med å sette deg inn i nye problemstillinger, utvikle deg selv og andre, og jobbe designdrevet med å løse ulike utfordringer. Vi ønsker en medarbeider med gode pedagogiske evner, med sterk formidlingsevne og stort engasjement for kreative, brukernære metoder – som evner å omsette det abstrakte til noe konkret.

Ved Universitetet i Agder (UiA) er det ledig en fast 100 % stilling som tjenestedesigner i CoLAB.

Stillingen er knyttet til CoLAB som er en strategisk satsing ved UiA, og en arena for samskaping av kunnskap og sosial innovasjon i Agder. CoLAB er en del av Forsknings- og innovasjonsavdelingen som er sentral i å utvikle og gjennomføre universitetets strategi innenfor forskning, kunstnerisk utviklingsarbeid og innovasjon. Avdelingen samarbeider tett med toppledelsen, fakultetene, andre enheter ved UiA og med en rekke ulike regionale aktører. Det er allerede et lite team av fagfolk innen sosial innovasjon og design som jobber i CoLAB, og den som ansattes vil samarbeide tett med disse. I tillegg vil mye arbeid foregå med andre kollegaer på tvers i organisasjonen. Som en del av CoLAB vil du være med på å utforske og teste nye tanker og ideer, samt gjennomføre nye og allerede etablerte initiativer og prosjekter.

Hovedarbeidssted er Campus Kristiansand, men den som ansettes må også påberegne å bruke tid på Campus Grimstad. Den som blir ansatt rapporterer til forsknings- og innovasjonsdirektøren.

Arbeidsoppgaver

  • gjennomføre og bistå i strategiske aktiviteter for å styrke samskaping på UiA, og i regionen
  • bistå i planlegging og gjennomføring av emner, seminarer, kurs, workshops og innovasjons- og forskningsprosjekter
  • ha hovedansvar for metode- og fagutvikling i CoLAB
  • bidra i å videreutvikle CoLABs portefølje av oppgaver, prosjekter og tjenester
  • prosjektorganisering og vertskapsoppgaver knyttet til CoLABs portefølje

Nødvendige kvalifikasjoner

  • utdanning på masternivå innen fagfeltet design, prosessledelse eller annen relevant utdanning, men dokumenterbar realkompetanse kan kompensere for deler av utdanningskravet
  • prosjektledelse og praktisk bruk av designmetodikk, eller annen relevant metodikk knytte til samskapingsprosesser.
  • erfaring med fasilitering av workshops og innovasjonsprosesser
  • god framstillingsevne på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Ønskede kvalifikasjoner

  • erfaring innen visuell formidling

Personlige egenskaper

  • gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • fleksibilitet og åpenhet
  • gode pedagogiske evner
  • evne til å jobbe selvstendig, strukturert og proaktivt
  • løsningsorientert og serviceinnstilt
  • god relasjonsbyggingskompetanse

Personlige egenskaper og egnethet for stillingen vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

  • en spennende arbeidshverdag hvor du aktivt får være med å bygge en viktig arena og bidra til sosial innovasjon i samfunnet
  • varierte arbeidsoppgaver i en stor, spennende og samfunnsviktig organisasjon
  • en stilling med utviklingsmuligheter i et mangfoldig miljø
  • moderne lokaliteter og et allsidig velferdstilbud
  • fleksibel arbeidstid
  • medlemskap i Statens pensjonskasse

Mer om UiA som arbeidsplass.

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ lønnsplan 90.500, kode 1434 rådgiver, kr. 507 600-563 900 brutto pr. år. Eller kode 1364 seniorrådgiver kr. 574 700 – 637 900 .For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen går det lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Generell informasjon

UiA er et åpent og inkluderende universitet. Vi har tro på at mangfold beriker arbeidsplassen og gjør oss bedre. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, kulturell bakgrunn, nedsatt funksjonsevne eller “hull i CV-en".

Den som ansettes har rettigheter og plikter etter de retningslinjer som gjelder for tekniske og administrative stillinger ved Universitetet i Agder, og må påregne endringer i organisering og oppgaver. Ansettelse foretas av Ansettelsesrådet for tekniske-/administrative stillinger ved Universitetet i Agder.

Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju. Det vil også bli innhentet referanser etter nærmere avtale med søkeren. Mer om ansettelsesprosessen.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2.ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søknad

Søknaden og nødvendige opplysninger om utdanning og erfaring (inkl. vitnemål og attester) sendes elektronisk, benytt linken "Søk stillingen".

Søknadsfrist: 04.08.21

Kontaktinformasjon

For spørsmål om stillingen:

For spørsmål om søknadsprosessen:

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS