Stilling:

Lærlinger (kontor- og administrasjonsfag)

Søknadsfrist 15.03.2019

Forskningsrådet

Norges forskningsråd er myndighetenes sentrale rådgiver i forskningspolitiske spørsmål og fordeler årlig vel ni milliarder kroner til forskning og innovasjon. Forskningsrådet arbeider for økt internasjonalt samarbeid og økt deltakelse i EUs forsknings- og innovasjonsprogram. Forskningsrådet skaper møteplasser og dialog mellom forskere, brukere av forskning og aktører som finansierer forskning.

Vi søker lærlinger fra høsten 2019 – i kontor- og administrasjonsfag

Som lærling hos oss vil du få opplæring og arbeidsoppgaver i flere av Forskningsrådets avdelinger. Oppgavene vil være tilpasset kompetansemålene i læreplanen. Du vil også få tilbud om kurs for å lære de interne systemene våre.

Vi legger til rette for at du skal bli raskt kjent med oss og få lærerike arbeidsdager i Forskningsrådet. De fem lærlingene våre har sitt eget lærlingforum som de styrer helt selv, der de utveksler nyttige erfaringer og inviterer inn ansatte de har lyst til å lære fra. Forskningsrådet og lærlingene deltar også i lærlingnettverket til OK stat (www.okstat.no).

Hvem er vi?

Forskningsrådet har ca. 450 ansatte og har et viktig samfunnsoppdrag. Vår hovedoppgave er å dele ut penger til forskning og innovasjon. Les mer om oss her: www.forskningsradet.no. Vi har et godt og åpent arbeidsmiljø med kantine og kaffebar, treningsrom og tilbud om gruppetrening. Du finner oss rett ved Lysaker stasjon som er et knutepunkt for tog og buss. Våre lokaler er lyse og morderne med utsikt over sjøen.

Hva må du kunne for å jobbe hos oss?

Vi søker deg som har gode IT-kunnskaper og som skriver og snakker godt norsk. Du har lyst til å lære mer om faget ditt, er en som tar ansvar og er god til å samarbeide. Du må du ha fullført og bestått VG1 Service og samferdsel og VG2 Salg, service og sikkerhet.

Kanskje du har lyst til å snakke med en av lærlingene våre?

Ta gjerne kontakt med Emil som er lærling i kontor- og administrasjonsfag på 452 40 211. Du kan også kontakte Hillevi Laine Nicolaisen som har fagansvaret for lærlingene i Forskningsrådet, mobil 958 63 751, om du har spørsmål.

Vi håper du har lyst til å sende oss en søknad.

I søknaden skriver du kort om deg selv og hvorfor du ønsker læreplass hos oss. Skriv også hvilken skole og linje du går på, og om tidligere utdanning og arbeidserfaring dersom du har det. Husk også å laste opp karakterutskrifter, vitnemål og relevante attester.

Vi vurderer søknader fortløpende, men siste frist for å søke er fredag 15. mars 2019.

Søk på stillingen

Kontakt:

  • Hillevi Laine Nicolaisen (Rådgiver HR), +4795863751
  • Emil Smedal Olin (Lærling), +47 45240211
Powered by Labrador CMS